Ένταση γι’ ακόμα μία φορά στο πλατό της εκπομπής!

Η Βικτώρια Καρύδα παρουσίασε σήμερα στο My Style Rocks το κόνσεπτ της, ωστόσο, η βαθμολογία δίχασε γι’ ακόμα μία φορά και φυσικά δεν έλειψαν ούτε σήμερα οι εντάσεις. Η Φωτεινή Τράκα μίλησε για μια ομάδα που βάζουν καλούς βαθμούς μεταξύ τους, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Εύας Μπάση.

«Αντίστοιχα, βλέπω στις βαθμολογίες μεταξύ τους γίνεται κάτι… Όλο οι ίδιοι βαθμοί είναι για μια ομάδα εκεί πέρα, οπότε εντάξει… Εγώ δεν είπα καλή και κακή ομάδα. Προφανώς φαίνεται ποια είναι η ομάδα, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Θιχτείτε, δεν με νοιάζει. Σήμερα βλέπω ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο, τέλος, δεν λέω κάτι άλλο. Απάντησα νομίζω. Έχω απαντήσει πέντε φορές ήδη. Τι θες να σου πω; Όλο αυτό που συμβαίνει εκεί πέρα. Εντάξει, δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά λύστε το μεταξύ σας. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ωραία, οκ… Τέλος, από μένα τέλος!», είπε η Φωτεινή Τράκα.

«Επειδή το λες στον αέρα και μπορεί να θιγόμαστε. Ομαδοποιείς ανθρώπους από μία μέρα; Είπες “σήμερα”. Αυτό που με πείραξε εμένα είναι ότι μας ομαδοποίησε, είναι ένα ευγενικό κορίτσι και δεν της ταιριάζει αυτό που έκανε. Θα ήθελα να μου εξηγήσει ποια εννοεί α και β ομάδα. Επειδή το είπες στον αέρα, αν το έλεγες backstage δεν είχα πρόβλημα να το κουβεντιάσουμε backstage. Αλλά επειδή δεν μου άρεσε, θα ήθελα να μου απαντήσει σε αυτό. Όχι, δεν έχεις απαντήσει. Ποια λες ομάδα; Ποιο; Ποιο εκεί πέρα συμβαίνει; Εμείς δεν έχουμε να λύσουμε κάτι, εσύ είπες ότι είμαστε ομάδα», είπε η Εύα Μπάση.

Πηγή