«Εσύ φαντάζομαι δεν έχεις έρθει για το styling. Έχεις έρθει γιατί γενικά σου αρέσει τηλεόραση, απ’ ότι έχω καταλάβει. Για μόδα δεν έχεις έρθει».

Πάρα πολύ αυστηρή ήταν η Ραμόνα Βλαντή στην κριτική που έκανε στις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks. Η νικήτρια που περσινού κύκλου δεν… χαρίστηκε και έριξε ορισμένες ατάκες “φωτιά”.

«Οι περισσότερες έχετε έρθει εδώ γι’ άλλους λόγους και όχι για την αγάπη σας για τη μόδα. Σας έχω δει κι από το σπίτι. Καθόλου φαντασία. Και απορώ και με τη βαθμολογία πίσω, δηλαδή το 5 για ποιο λόγο; Που είναι η μόδα βρε παιδιά; Γιατί ήρθατε εδώ; Για να ξέρω κι εγώ δηλαδή. Πέρα από ένα κορίτσι ή δύο, έχετε έρθει γι’ άλλους λόγους εδώ προφανώς», είπε η Ραμόνα κρίνοντας τη Χριστίνα Παπαδέλλη.

Στη συνέχεια, η νικήτρια του πρώτου My Style Rocks έκρινε την Τάμτα Μαστοράκη: «Καλά, κορίτσι της μόδας κι εσύ στο χώρο… Τι να πω; Δεν επιτρέπεται ένα κορίτσι που λέει ότι είναι μοντέλο και δουλεύει τόσα χρόνια να μην έχει εικόνες, να μην έχει δει περιοδικά. Σας έχουν πει να μοιάζετε, αλλά μπορούμε να κάνουν styling, να κάνουμε πράγματα, όχι να είμαστε ίδιοι με τη φωτογραφία από το καρτούν. Θα σας βλέπουν οι κόρες μου και θα γελάνε. Είναι δυνατόν; Αυτές θα περνούσαν τέλεια μαζί σας. Να σας πάρω και για το παιδικό πάρτι. Μα είναι δυνατόν; Εγώ όταν μίλαγα έκανα και styling και ήξερα για τι μιλάω. Δεν είναι δυνατόν. Και να κάνεις αυτούς τους μορφασμούς».

  Ελευθερία Ελευθερίου: «Μια φορά έμεινα μόνο με 20€ στην τσέπη - Πέρασα πολύ δύσκολα, δεν είχα τις ανέσεις μου»

«Εσύ φαντάζομαι δεν έχεις έρθει για το styling. Έχεις έρθει γιατί γενικά σου αρέσει τηλεόραση, απ’ ότι έχω καταλάβει. Για μόδα δεν έχεις έρθει», ήταν το σχόλιό της στην Εύα Μπάση.

Πηγή