Κανένας δικός της άνθρωπος δεν μπορεί να της πει για την τραγική είδηση του θανάτου του

Advertisements

 

Στο Γηροκομείο Αθηνών, σε διπλανά δωμάτια με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα, βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες η Ρένα Κουμιώτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» και ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, η τραγουδίστρια έχοντας συντροφιά τις αναμνήσεις μιας τεράστιας καριέρας, πολύ καλούς φίλους και κάποιους αγαπημένους της συγγενείς, αποφάσισε να φιλοξενηθεί, στο Γηροκομείο Αθηνών.

Advertisements

Η γυναίκα «σύμβολο» του ελληνικού τραγουδιού για πολλές δεκαετίες «σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες», όταν ο πρωτότοκος γιος της Γιάννης Σαββίδης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο.

Η Ρένα Κουμιώτη συνέδεσε το όνομά της με πολύ μεγάλα τραγούδια στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν μεγάλοι συνθέτες και στιχουργοί επένδυσαν στη φωνή της, η οποία είχε μια ιδιαίτερη χροιά.

Άλλωστε, ποιος δεν έχει τραγουδήσει τα υπέροχα τραγούδια της όπως «Αγαπιόμασταν, Θεέ μου», «Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες», «Το θαλασσινό τριφύλλι», «Καινούργιο μου φεγγάρι» και τόσες άλλες επιτυχίες, οι οποίες μετρούν πάνω από μισό αιώνα.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων η ίδια, δεν προκάλεσε ποτέ για την ιδιωτική της ζωή, ενώ οι εμφανίσεις της στην ελληνική τηλεόραση σπανίζουν. Πριν από περίπου δύο χρόνια, η ίδια θέλησε μέσα από την «Espresso» δημόσια την ημέρα της κηδείας του Γιάννη Πουλόπουλου να μιλήσει για εκείνον.

Τον άνθρωπο που πορεύτηκαν μαζί τόσο στις πίστες μεγάλων νυχτερινών κέντρων όσο και στη δισκογραφία. Η ίδια, μάλιστα, ποτέ δεν έκρυψε ότι ήταν Πουλοπουλικιά, όπως χαρακτηριστικά δήλωνε.

Advertisements

Τον περασμένο Ιούλιο και ενώ η ίδια αντιμετώπιζε δικά της σοβαρά προβλήματα υγείας, σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο πολυαγαπημένος της πρωτότοκος γιος Γιάννης «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς.

Ρένα Κουμιώτη: Δεν ξέρει ότι πέθανε ο γιος της πριν 5 μήνες

Κανένας δικός της άνθρωπος δεν μπόρεσε να της πει για την τραγική είδηση θανάτου του γιου της. Άλλωστε, τα σοβαρά προβλήματα υγείας που η ίδια βίωνε δεν θα μπορούσαν παρά να την ισοπεδώσουν ψυχολογικά. Έτσι η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso δεν έμαθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της και ας έχουν περάσει πέντε ολόκληροι μήνες από το τραγικό γεγονός.

Ο 61χρονος Νίκος Σαββίδης ήταν ο πρωτότοκος γιος της Ρένας Κουμιώτη και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη, ένας από τους πρώτους Πόντιους που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Ελληνικού.

Advertisements