Δεν χρειάζεται να σου πει κανείς πια πόσο σημαντικά είναι τα φρύδια σου για το πώς φαίνεται το πρόσωπό σου. Είναι αυτά που θα καθορίσουν το βλέμμα σου, θα το ολοκληρώσουν, επομένως χρειάζεται να τα προσέχεις και να τα φροντίσεις. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό αυτό να το κατάλαβες, αφού πρώτα τα κακομεταχειρίστηκες και φυσικά το έχεις μετανιώσει.

Ευτυχώς όμως, όλα διορθώνονται και είναι στο χέρι σου να αποκτήσεις ξανά φυσικό σχήμα και πάχος στα φρύδια σου. Δεν είναι πυρηνική φυσική, ούτε χρειάζεται να ξέρεις χημεία. Μερικά καλά eyebrow products και λίγη προσοχή στο video που ακολουθεί, αρκούν για να μάθεις πώς θα χαρίσεις στο πρόσωπό σου όμορφα, φυσικά φρύδια που θα αλλάξουν όλη σου την όψη.

Το κυριότερο και πιο βασικό, εκτός από το να βρεις το ιδανικό προϊόν στη σωστή απόχρωση, είναι να ξεκινήσεις με το σωστό σχήμα. Πρέπει να είναι συμμετρικό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σου, ούτε άτονο αλλά ούτε υπερβολικό. Επομένως, μέχρι να μάθεις από που ως που πρέπει να τα βάφεις και πόσο πρέπει να τα γεμίζεις, καλό είναι να ακολουθείς τους κανόνες και τις μετρήσεις που έχουν σχέση με τη μύτη και τις γωνίες σου.

Δες προσεκτικά το παρακάτω video και σταμάτα το εκεί που χρειάζεται να προσέξεις. Μπορείς παράλληλα να κάνεις και τη δοκιμή, μέχρι να το συνηθίσεις και να μπορείς να βάφεις τα φρύδια σου άψογα ακόμα και με κλειστά μάτια.

πηγή