Κάθε χρόνο, τέτοιες ημέρες, ο Σπύρος Σούλης δεν παραλείπει να μοιραστεί μαζί μας την φωτογραφία του χριστουγεννιάτικου δέντρου του.

Advertisements

 

O Σπύρος Σούλης που έχει ταλέντο στη διακόσμηση και στη διαρρύθμιση του χώρου μόλις στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και όλοι ανυπομονούμε να δούμε πως είναι.

Ως αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων, ο Σπύρος Σούλης γνωρίζει πολύ καλά τις τελευταίες deco τάσεις και έχει ένα ενδιαφέρον για το πώς στόλισε το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι προτάσεις του είναι πάντα σημαντικές και είναι ο ειδικός του σπιτιού.

Είναι πλέον παράδοση το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη καθώς όλοι μας περιμένουμε πως και πως να δούμε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό που έκανε στο σπίτι του. O ίδιος έκανε την αποκάλυψη μέσω του προφίλ του στο Instagram.

Ο Σπύρος Σούλης σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ του για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του: «Ετοιμο το δέντρο και φέτος! Αυτή την χρονιά τα χρώματα των Χριστουγέννων μου είναι εντυπωσιακά, ζεστά, φωτεινά αλλά και παραδοσιακά! Κλασικά και διαχρονικά!

  Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω πέσει θύμα βιασμού. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε»

 

Advertisements

 

Kόκκινες, πράσινες αλλά και λίγες χρυσές μπάλες για έξτρα λάμψη, αμέτρητα λαμπερά vintage στολίδια, all time classic ξύλινοι καρυοθραύστες, μπόλικο ψεύτικο χιόνι, κλαδιά με red berries και τούφες από χρυσές φτέρες για «γέμισμα», και βέβαια, μεγάλα elements γύρω από το δέντρο! Όλα αυτά συνθέτουν ένα άκρως ονειρικό και εορταστικό σκηνικό!».

«Σε όποια χρώματα και αν επιλέξετε να στολίσετε το δέντρο σας φέτος, μην ξεχνάτε ότι ο καλύτερος στολισμός γίνεται παρέα με τους αγαπημένους μας και τα ομορφότερα δέντρα είναι αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε! Καλές γιορτές! Ho Ho Ho» συμπλήρωσε ο Σπύρος Σούλης.

Στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη αποτυπώνονται με δημιουργικό τρόπο οι τάσεις που κυριαρχούν σε design σπίτια του εξωτερικού ή ιδέες που είναι αποτέλεσμα του προσωπικού πειραματισμού του διακοσμητή.

Φέτος λοιπόν ο Σπύρος Σούλης αποφάσισε να κάνει έναν κλασσικό και old time classic στολισμό που ταιριάζει σε όλα τα σπίτια και σε κάθε στιλ διακόσμησης.

  Συγκλόνισαν Τζομπανάκη και Γιαννουδάκη για τα φονικά που έγιναν στις οικογένειές τους και τις βεντέτες που έληξαν με συμφιλίωση.

 

Advertisements

bovary.gr

Advertisements