Μπορεί το σπίτι που μένετε να μη σας ανήκει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το κάνετε «δικό» σας. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας από το καθιστικό!

Μπορεί η πρώτη κατοικία να είναι ένα από τα (τελευταία) μεγάλα προνόμια των Ελλήνων, αλλά πολλοί επιλέγουν το ενοίκιο από την ιδιοκτησία. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, σας έχουμε νέα: μπορείτε να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας ακόμα κι αν ο χώρος τυπικά δεν σας ανήκει. Κι επειδή το καθιστικό είναι το πλέον κομβικό σημείο του σπιτιού, εμείς σας προτείνουμε 4 εύκολους τρόπους να το ανανεώσετε ξεκινώντας από σήμερα!

Διακόπτες Σίγουρα έχετε ακούσει τη φράση «Η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες» και μπορεί συνήθως να αναφέρεται σε όλα τα είδη πρωταθλητισμού, αλλά ισχύει και για το σπίτι σας και συγκεκριμένα για τους διακόπτες σας – ειδικά αν αυτοί έχουν αέρα άλλης εποχής. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά αυτή η μικρή αλλαγή θα φέρει άλλη πνοή στον χώρο σας. Και αν ο ιδιοκτήτης σας βάλει φρένο, δεν έχετε παρά να βάλετε κάποιο κάλυμμα στους διακόπτες ή να τους πλαισιώσετε με μικρά κάδρα κι αυτοκόλλητα βινυλίου για να περάσετε το… δικό σας!

  Εκλεκτικό στυλ: 25 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας
Η ανανέωση ξεκινάει από τα μικρά πράγματα, όπως είναι οι... διακόπτες.
Η ανανέωση ξεκινάει από τα μικρά πράγματα, όπως είναι οι… διακόπτες.