Αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τις καθοριστικές στιγμές της ζωής και της καριέρας της.

Advertisements

«Ο χωρισμός ήταν δύσκολος και για τους δύο» είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Το “Φιλαράκι” ήταν ένα βιωματικό τραγούδι. Πραγματικά είχε εξαφανιστεί ο σύντροφός μου» είπε και αποκάλυψε πώς βγήκε το κομμάτι.

«Είμαι μουρλίδου σε ό,τι αφορά τα μαλλιά και το ντύσιμό μου. Προς το καλοκαιράκι κάτι θα κάνω!»

«Από τη μισή επιτροπή του YFSF εισέπραξα περίεργες αντιδράσεις. Υπήρξε μια μη αποδοχή. Όταν είσαι επιτροπή οφείλεις να ξέρεις το παρελθόν των παικτών σου».

Advertisements

 

Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν η χειρότερη συνεργασία της ζωής μου: «Ήμασταν 5 γυναίκες, η καθεμία με την προσωπικότητά της και θα χειριζόμασταν ένα θέμα με τη δική μας άποψη. Άρχισε να συρρικνώνεται όλο αυτό και να γινόμαστε πάνελ της Τατιάνας ενώ δεν ήταν έτσι η άποψη της εκπομπής. Αυτό που με πείραξε είναι ότι μια ωραία Παρασκευή χωρίς να ξέρουμε τίποτα μας ανακοινώθηκε -μάλιστα εμένα τηλεφωνικά- ότι σταματάμε. Δεν μπορείς να μεταχειρίζεσαι έτσι κάποιες γυναίκες που έχουν την ιστορία τους στον χώρο, είναι αντιεπαγγελματικό. Θύμωσα. Όταν θυμώνω δεν θέλω το κακό του άλλου».

«Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Δεν είμαι και σαν την Ακρόπολη. Θέλω έναν σύντροφο. Έχω καιρό να κάνω σχέση. Δεν έχω δηλώσει καλόγρια και δεν θα δηλώσω ποτέ» είπε ακόμα.

«Είχα ένα πρόβλημα στα πόδια μου. Έμεινα 5 χρόνια στον γύψο και πήρα κιλά. Ήμουν το χοντρό του σχολείου. Δεν είχα επιτεθεί στα παιδάκια. Μου είχε αφήσει πληγή. Έχω υποστεί bullying και σε μεγαλύτερη ηλικία.

 

Advertisements

Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Είμαι έφηβη και θα παραμείνω αιώνια έφηβη. Έχω πολύ καλό γιατρό, φροντίζει το προσωπάκι μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν θέλω να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά μου. Θέλω να είναι φρέσκο και περιποιημένο το πρόσωπό μου».

 

znews.gr

 

Advertisements