Η Σόφη Πασχάλη είχε δηλώσει ότι η φιλία της με την Λάουρα Νάργες και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, προέκυψε μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο φωτογραφίες από το παρελθόν απεικόνιζαν τη Λάουρα και τη Σόφη να κάνουν μαζί θαλάσσια σπορ, γεγονός που έκανε κάποιους να αμφισβητήσουν την ειλικρίνεια της γυμνάστριας

Advertisements

Η Σόφη που ήταν καλεσμένη στο «ΣΟΥΚΟΥ» αποκάλυψε την αλήθεια γύρω από αυτές τις φωτογραφίες και ξεκαθάρισε για το ποια είναι η σχέση της με τη Λάουρα Νάργες.

«Το περιοδικό Forma είχε κάνει πέρυσι ένα event στην παραλία στη Βάρκιζα. Εγώ συνεργάζομαι με το περιοδικό, η Λαόυρα Νάργες ήταν εκεί λόγω του ομίλου. Ήμασταν σε ένα event καλεσμένες. Όταν πηγαίνουμε όλοι μαζί σε event βγάζουμε φωτογραφίες; Είμαστε φίλοι; Ήμασταν εκεί και σε κάποια άλλα event. Βγάλαμε λοιπόν κάποιες κοινές φωτογραφίες. Δεν είναι ότι δεν γνωριζόμασταν. Είπα δεν ήμασταν φίλες. Άλλο το γνωστές, άλλο το φίλες. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά; Λέω την αλήθεια. Τώρα αν την αλήθεια κάποιος δεν μπορεί να την καταλάβει γιατί την μπερδεύει, δεν είναι δικό μου θέμα» δήλωσε η Σόφη.

govastileto.gr

Advertisements
Advertisements