Τα όμορφα μάτια κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις! Ένας εύκολος τρόπος για να πετύχεις λαμπερό βλέμμα που σαγηνεύει είναι σίγουρα τα smokey eyes. Με το συγκεκριμένο look πετυχαίνεις glamorous, και ελκυστικές εμφανίσεις, ενώ είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε επίσημες εξόδους. Πως θα το πετύχεις , όμως, χωρίς να μουτζουρωθείς;

Ακολούθησε 5 απλές κινήσεις και ανέδειξε τα μάτια σου με το smokey-eye look!

1. Εφάρμοσε μια λεπτή γραμμή μαύρου μολυβιού στο πάνω και κάτω βλέφαρο σου προσπαθώντας να μείνεις όσο πιο κοντά γίνεται στη βάση των βλεφαρίδων σου.

2. Προτίμησε το πινελάκι και όχι το χέρι σου. Αν δεν έχεις συνηθίσει με το πινελάκι, τότε κάνε κάποιες δοκιμαστικές κινήσεις χωρίς τη σκιά. Μην απλώσεις τη σκιά με το χέρι σου γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να μουτσουρωθείς.

3. Στη συνέχεια άπλωσε μαύρη σκιά ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω. Προτίμησε gel σκιά για πιο σταθερό αποτέλεσμα.

  Το κατάλληλο μακιγιάζ για να κάνουμε την μύτη μας να φαίνεται μικρότερη

4. Αφού βάλεις τη μαύρη σκιά, άπλωσε μια γυαλιστερή μπεζ σκιά ξεκινώντας από το καπάκι προς το φρύδι. Φρόντισε να αναμίξεις ελάχιστα την μπεζ σκιά στο σημείο που σταματά η μαύρη σκιά για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

5. Πέρασε άφθονη μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας για να δώσεις ένταση και μυστήριο στο βλέμμα σου και μην ξεχάσεις φυσικά το κόκκινο ή nude κραγιόν σου!

joytv.gr