Η Σίσσυ Φειδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για να ξεκαθαρίσει τι συνέβη στο σπίτι της όταν μπήκαν τρεις δικαστικοί επιμελητές για να προβούν σε κατάσχεση. Η επιχειρηματίας φανερά αναστατωμένη περιέγραψε στην παρουσιάστρια πως εκείνη ως εγκυμονούσα, και ο σύζυγος της, ήρθαν στα χέρια με τους δικαστικούς επιμελητές.

«Πρέπει να είναι πολύ τρελός ο σύζυγός μου για να τα βάλει με τρεις. Πάντως ο σύζυγός μου έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Γιατί ο συγκεκριμένος κύριος με μία πρώτη έρευνα που έχουν κάνει οι άνθρωποι μου έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά, έχει φερθεί πολύ χειρότερα από όπως φέρθηκε σε μένα, έχει πολλά δικαστήρια σε εκκρεμότητα, και σας καλώ να το διαπιστώσετε και οι ίδιοι», ανέφερε η ίδια και συνέχισε:

«Βεβαίως και μπορούσε να κάνει κατάσχεση. Αλλά δεν μας άφησε καν να δείξουμε τα χαρτιά μας! Θα μπορούσε να κάνει κατάσχεση σε δική μου κινητή περιουσία ή του συζύγου μου. Ο χώρος στον οποίο βρισκόμασταν ανήκε σε εταιρία, τα πράγματα ανήκαν σε εταιρία. Εγώ δυστυχώς δεν έχω προσωπική περιουσία πλέον, η προσωπική μου περιουσία χάθηκε με αυτό το μαγαζί και ακόμα πληρώνω. Και όλα αυτά μπορούν να διαπιστωθούν. Τώρα γιατί ήρθε σε εμένα και γιατί βγήκε στην τηλεόραση… Όταν έχεις δίκιο και έχει ακολουθηθεί η νομική οδός, δεν έχεις ανάγκη να βγεις σε καμία εφημερίδα και σε κανένα κανάλι. Εγώ δεν έχω βγει. Κι εγώ θα μπορούσα να βγω να μιλήσω, να δημιουργήσω εντυπώσεις και να πάρω τον κόσμο με το μέρος μου. Άρα ή κάτι θες να πετύχεις, ψάχνεις συμμάχους ή δεν είσαι καλά ψυχικά ή έχεις πάρει μεροκάματο για να βγεις να τα πεις. Κάτι συμβαίνει. Δεν μπορεί να βγαίνεις και να μιλάς δημόσια τη στιγμή που πιστεύεις ότι έχεις δίκιο. Εγώ πάντως δεν βγήκα και μου έχουν συμβεί πολλά αυτά τα χρόνια. Θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ, να σηκώσω δυο τηλέφωνα… Σε έχω πάρει ποτέ, Ζήνα μου, να σου ζητήσω να βγω να πω τον πόνο μου; Να ζητήσω τον οίκτο ή την εύνοια; Δεν κατάλαβα… Είμαι έτοιμη να πληρώσω, αλλά δεν μπορούν να με διασύρουν. Δεν υπάρχει τίποτα στο όνομά μου ή στου συζύγου μου… Το τι λέει ο καθένας θα αποδειχθεί στις δικαστικές αίθουσες».

Μάλιστα, η διάσημη interior designer τόνισε: «Καταρχήν αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι πως είμαι σε περίοδο λοχείας. Θηλάζω το παιδί και ήδη υπάρχουν θέματα. Είμαι υπό παρακολούθηση. Καταλαβαίνεις Ζήνα… Όταν, λοιπόν, υπάρχει ένα παιδί, να χαίρεται αυτός ο κύριος και οι άλλοι που κάνουν τον διασυρμό αυτό σε οικογένειες, σπίτια και ανθρώπους, που δεν έπαθε κάτι το παιδί. Αλλιώς θα τον είχα “καθαρίσει” και θα είχα πάει φυλακή. Αν μου πάθαινε κάτι το παιδί, από μένα θα το έβρισκε, όχι από τον άντρα μου».

toratora.gr