Η μερέντα είναι από τις αγαπημένες γεύσεις τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε μία σπιτική συνταγή που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

ΥΛΙΚΑ:
• 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
• 100γρ κουβερτούρα
• 150γρ βιτάμ
• 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
• 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
• 1 κούπα τριμμένο φουντούκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
2. Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα…
3. Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπολ.
4. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.

  Κοκκινιστό κουνουπίδι με πατάτες: Μια νόστιμη και πολύ θρεπτική συνταγή για όλη την οικογένεια