Τι αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον ΑΝΤ1;
Μετά τον ντόρο που ακολούθησε το πρωτοφανές σκηνικό που συνέβη στον άερα του “Mega με μία” μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και του Δημήτρη Ουγγαρέζου και τις έντονες φήμες ότι ο Δημήτρης είναι με το ένα πόδι στον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει με την Μαίρη Συνατσάκη καθημερινή εκπομπή, το θέμα έπεσε στο τραπέζι του “Πρωινό”.

Advertisements

«Δεν έχω υπογράψει κάτι. Έχω κάνει μια πολύ μικρή κουβέντα με το κανάλι. Θα κρατήσω αυτό που είναι το σωστό κατά την άποψή μου. Ο Δημήτρης έχει ένα ενεργό συμβόλαιο στο Mega το οποίο δεν έχει σταματήσει ακόμα και η σεζόν δεν έχει σταματήσει ακόμα, οπότε κρατάω ακριβώς αυτό που είπε. Θεωρώ ότι το αντιμετώπισε με φοβερή ψυχραιμία στον αέρα, γιατί τον ξέρω και κατάλαβα από τα μάτια του ότι ήρθε σε δύσκολη θέση, οπότε δεν έχω κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι ανακοινώσιμο σε αυτή τη φάση», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Μέχρι τις 3 Ιουλίου που εμείς τελειώνουμε θα είσαι μαζί μας;», ρώτησε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Τι να σχολιάσουμε; Κάποια πράγματα μας υπερβαίνουν στο να τα σχολιάσουμε. Όλοι έχουμε γνώμη για όλα και καταλαβαίνει ο κόσμος. Κάποια πράγματα δεν πρέπει καν να τα σχολιάζουμε».

Advertisements

zappit.gr