Όλα όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της.
Η Celine Dion έζησε μια δύσκολη χρονιά καθώς έχασε τον άνδρα της και τον αδερφό της. Η ίδια μίλησε στο People και αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές που έζησε με τον άνδρα της.

Advertisements

Τη νύχτα πριν πεθάνει ο Angélil, η Dion έκανε πρόβες στο Caesars, όταν το τηλέφωνό της χτύπησε. «Ήξερα πως ήταν ο σύζυγός μου» λέει. «Θα τελείωνα σε πέντε λεπτά και εκείνος μου είπε “σου εύχομαι ένα υπέροχο σόου. Και σ’ αγαπώ”. Απάντησα «κι εγώ σ’ αγαπώ. Θα σε δω αργότερα. Σε ευχαριστώ, αγάπη μου”». Όταν η Dion έφτασε στο σπίτι, ο σύζυγός της είχε ήδη αποκοιμηθεί. «Δεν ήθελα να τον ξυπνήσω» λέει για τον Angélil, που ζούσε με σωλήνα σίτισης και είχε χάσει μέρος της ακοής του. «Έπρεπε να πάω και να του πω “σ’ αγαπώ, είμαι εδώ”» λέει κουνώντας το κεφάλι. «Αλλά δεν θέλω να ζω με τις τύψεις. Έκανα καλά που δεν τον ξύπνησα». Το επόμενο πρωί η νοσοκόμα τον βρήκε νεκρό και κάλεσε την Dion. «Έκλεισα την πόρτα για να μην καταλάβουν τίποτε τα παιδιά. Γονάτισα και τον φίλησα. Ήταν το πιο κρύο πράγμα που είχα νιώσει στη ζωή μου, αλλά ήταν εκπληκτικό. Είπα “υποσχέσου μου να μην ανησυχείς. Είμαι καλά, τα παιδιά είναι καταπληκτικά, θα είμαστε εντάξει. Αρκετά υπέφερες. Πήγαινε εν ειρήνη”».

Δεν έχυσε δάκρυ, μέχρι τη στιγμή που πήραν τον Angélil από το σπίτι. «Κυνήγησα το βανάκι για λίγο, όπως όταν τα παιδιά μου πήγαιναν την πρώτη ημέρα στο σχολείο». Μετά τα παιδιά έγιναν το κέντρο της προσοχής της. Είπε την τραγική είδηση αμέσως στον René-Charles, αλλά τα δίδυμα –που είχαν συνηθίσει να μη βλέπουν συχνά τον πατέρα τους, λόγω της αρρώστιάς του– παρέμεναν στο σκοτάδι για μερικές ημέρες, μέχρι που βρήκε τον τρόπο να τους το πει. «Συνέδεσα το χαμό του με την ταινία της Disney, Up». Πριν φύγει η οικογένεια για το Μόντρεαλ, όπου θα γινόταν η κηδεία, έκανε ένα πάρτι για τα αγόρια της με μπαλόνια, όπου και τους είπε πως ο πατέρας τους πήγε ψηλά, χαρούμενος, με μπαλόνια και δεν θα επιστρέψει. «Δεν ήθελα να συσχετίσω το χαμό του με γιατρούς και να τα τρομάξω» λέει. «Είναι το πράγμα για το οποίο είμαι πιο υπερήφανη» λέει. «Βλέπω τον René και στα τρία παιδιά μας. Και ούτε μια στιγμή δεν νιώθω πως τον ψάχνουν και αναρωτιούνται».

faysbook.gr

Advertisements