Αν συγκατοικείτε ήδη ή αν σκέφτεστε να συγκατοικήστε σύντομα με τον σύντροφό σας, σίγουρα πρέπει να λάβετε ορισμένους παράγοντες σοβαρά υπόψη σας

Καταρχήν, πρέπει να νιώθετε έτοιμες ψυχολογικά για μια τέτοια κίνηση, αφού για να φτάσετε στο σημείο να πραγματοποιήσετε τη σκέψη σας, σημαίνει ότι νιώθετε έτοιμες να συγκατοικήσετε με το σύντροφό σας.

Ωστόσο, στο μυαλό σας είναι φυσικό να υπάρχουν τυχόν ενδοιασμοί και επιφυλάξεις για αυτό, μην τρομάζετε όμως, καθώς όταν συγκατοικήσετε θα δείτε στη πράξη όλα αυτά που σας απασχολούν (αν υπάρχουν). Συνεπώς, μην επιβαρύνετε το μυαλό σας με αρνητικές σκέψεις, και προσπαθήστε παράλληλα να κάνετε μόνο θετικές σκέψεις καθώς έτσι, θα βοηθήσετε και τον εαυτό σας, αλλά και τον σύντροφό σας να προσαρμοστείτε πιο εύκολα. Ασφαλώς και θα συζητήσετε όλα όσα σας απασχολούν για το εν λόγω θέμα, μην προτρέχετε όμως και μην αγχώνεστε. Η συγκατοίκηση σύμφωνα με πολλές έρευνες βοηθά τα ζευγάρια να έρθουν πιο κοντά, υπάρχουν όμως και οι δύσκολες στιγμές, όπως πάντα.
Αυτό που έχετε εσείς να κάνετε είναι να κρατάτε τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς και να μην επιδιώκετε τσακωμούς.
Με ηρεμία, ειλικρίνεια και διάλογο μπορούν να διευθετηθούν πολλά ζητήματα μέσα στη σχέση. Επίσης, θα μάθετε ακόμη καλύτερα τον σύντροφό σας και μην ξεχνάτε ότι είναι πολύ σημαντικό να ανανεώνετε τη σχέση σας και να την αναζωογονείτε, με διάφορους τρόπους, όπως π.χ ταξίδια, εκπλήξεις, να μαγειρέψετε στο σύντροφό σας το αγαπημένο του φαγητό, να τον υποδεχθείτε στο σπίτι έχοντας δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ερωτική ατμόσφαιρα και άλλα πολλά.

myworld.gr