Η Shaya έχει επιστρέψει και επίσημα στην Ελλάδα. Εδώ και μερικούς μήνες, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε μετακομίσει οικογενειακώς στην Δανία για επαγγελματικούς λόγους αλλά τώρα γύρισε πίσω και ετοιμάζεται να ζήσει ένα από τα πιο ωραία καλοκαίρια της ζωής της. Η Shaya παράλληλα με τις εμφανίσεις της σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου και τις διακοπές της με την οικογένειά της, προετοιμάζει πυρετωδώς και τον γάμο της.

 

Να σου θυμίσουμε πως τον προσεχή Σεπτέμβρη, η Shaya θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Θοδωρή Παπαντώνη την ίδια μέρα που θα βαφτίσουν και το γιο τους, ενώ το διπλό μυστήριο θα τελεστεί στο Νυδρί της Λευκάδας. Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για την μεγάλη στιγμή και φυσικά έχει διαλέξει το νυφικό της. Θα είναι από τον τον Οίκο Τρανούλη, καθώς θα το επιμεληθεί η σχεδιάστρια Αθηνά Τρανούλη.

 

Μέχρι την πολυαναμενόμενη μέρα, το πρόγραμμα της Shaya έχει διακοπές αλλά και… πολύ δουλειά! Η γνωστή τραγουδίστρια τραγούδησε το περασμένο Σάββατο στο Kahlua της Μυκόνου και ξεσήκωσε τους θαμώνες με την εκρηκτική της εμφάνιση. Να σημειώσουμε πως τους τελευταίους μήνες, η Shaya πρωταγωνιστούσε σε μιούζικαλ στην Δανία και το να τραγουδάει για τους Έλληνες θαυμαστές της ήταν κάτι που της είχε λείψει αρκετά.

Δες φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνισή της στο νησί των Ανέμων:

πηγη