Η μοντέρνα κουζίνα έχει πολλά πρόσωπα. Μπορεί να είναι μινιμαλιστική ή εκλεκτική, ρουστίκ ή ρετρό … και φυσικά Shabby Chic. Μια ρομαντική και ζεστή ατμόσφαιρα έχει Κουζίνες Shabby Chic. Μοιάζουν με εξοχική κατοικία και vintage κουζίνες, έτσι η νοσταλγία και η γοητεία είναι τα βασικά λόγια όταν δημιουργείτε μια Shabby Chic κουζίνα. Ωστόσο, πρέπει να δώσετε προσοχή σε πολλά όταν δημιουργείτε μια κουζίνα για να νοιώθετε υπέροχα.

Advertisements

Τα έπιπλα στην κουζίνα Shabby Chic

Η κουζίνα Shabby Chic προσαρμόζεται με παλιά έπιπλα, όπως είναι χαρακτηριστικό για αυτό το στυλ επίπλωσης. Αυτό βασίζεται σε κομμάτια επίπλων με ιστορικό που είναι ανθεκτικά και καλής ποιότητας. Επιτρέπονται ατέλειες … Αποδίδει μεγάλη αξία στην ανακύκλωση των επίπλων.

Έτσι, χρησιμοποιείτε παλιά έπιπλα με σκουριά και φθαρμένη επιφάνεια ή ακατέργαστο ξύλο για το εσωτερικό. Τα ανακατασκευασμένα έπιπλα είναι μια άλλη λύση στην κουραστική κουζίνα.

Τι άλλο κάνει την κουζίνα Shabby Chic;

Σε κουζίνες Shabby Chic, η ευημερία αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Η ζεστασιά και η ατομική εμφάνιση επιτυγχάνονται συνδυάζοντας σωστά τα παλιά έπιπλα με ένα αντίστοιχο ντεκόρ. Μια ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργείται από την αντιστοίχιση μοτίβων και υφών. Κουρτίνες, μαξιλάρια και πετσέτες σε κάθε μοτίβο συμπληρώνουν τη γοητεία των έπιπλων κουζίνας Shabby Chic. Μην ξεχνάτε τα λουλούδια. Κάνουν την κουζίνα σας φρέσκια και φιλόξενη …

Μια κουζίνα Shabby Chic είναι διακοσμημένη σε απαλά και απαλά χρώματα. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι ιδανικές για αυτή. Σε αυτό το αρμονικό εσωτερικό σχέδιο, ωστόσο, ταιριάζουν σύγχρονες συσκευές αρκετά καλά. Επειδή και εδώ, δεν υπάρχει παραίτηση από τη λειτουργικότητα. Chill ντουλάπια από τη δεκαετία του ’60 ή του ’70 είναι μια καλή επιλογή σε κουζίνες Shabby Chic.

Το στυλ Shabby Chic βρίσκει επίσης χώρο στην κουζίνα για να ξεδιπλώσει τη μοναδικότητά του. Προσπαθήστε για ένα αρμονικό σχεδιασμό κουζίνας, κάντε την κουζίνα σας σε αυτό το γοητευτικό στυλ ζωής και απολαύστε όμορφες στιγμές εκεί.

Πηγή

Advertisements
Advertisements