Νέα «καρφιά» για την ματαίωση της συνεργασίας τους

Τι κι αν μέχρι πρόσφατα τις βλέπαμε αγκαλιασμένες και χαμογελαστές; Για τα λεφτά χαλάσανε όλα και η Μιμή Ντενίση επιστρέφει με νέα βέλη κατά της Νατάσσας Θεοδωρίδου, λίγες ημέρες μετά την ματαίωση της συνεργασίας τους πριν καν αρχίσει!

«Διαφώνησε με την παραγωγή στα οικονομικά», απαντά νέτα – σκέτα η Μιμή όταν την ρωτούν για τον λόγο της αποχώρησης της Νατάσσας.

Όπως προσθέτει η ηθοποιός, η τραγουδίστρια είχε συζητήσει για την αμοιβή της πριν ανακοινωθεί το όνομά της για την παράσταση «Σμύρνη Μου Αγαπημένη», στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και εκεί «ρίχνει» την μπηχτή: «τι μεσολάβησε ή τι σκέφτηκε και αποφάσισε ξαφνικά να ζητήσει περισσότερα από αυτά που είχε συμφωνήσει, είναι κάτι που θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια! Επειδή δεν ασχολούμαι καθόλου με το κομμάτι της παραγωγής, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι δεν διαφώνησε μαζί μου σε κάτι».

«Πέραν της συμπάθειας που της έχω, δεν φέρθηκε σωστά. Προφανώς της φάνηκαν λίγα τα χρήματα του θεάτρου, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με αυτά που παίρνουν οι τραγουδιστές. Ίσως της φάνηκε μεγάλο το διάστημα των παραστάσεων, αλλά αυτά ήταν πράγματα που γνωρίζαμε από την αρχή», συνεχίζει η ηθοποιός και… αποτελειώνει την τραγουδίστρια επισημαίνοντας πως όποια πάρει την θέση της θα κερδίσει κάτι πολύ θετικό για την καριέρα της!

star.gr