Μην χασετε

Σε ποιο κανάλι θα βρίσκονται Λιάγκας – Σκορδά από Σεπτέμβρη; “Δεν έχουμε συμφωνήσει με το Mega για του χρόνου”

Πολύ συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ημέρες για το τηλεοτπικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Real Fm την Πέμπτη 11 Ιουλίου αποφάσισε όπως σας ενημέρωσε ήδη το FTHIS.GR να απαντήσει όχι μόνο σε όσα ακούγονται για το χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά αλλά και όσα γράφονται και λέγονται για το Mega και αν πρόκειται να συνεχίσουν το Πρωινό.

Αναφερόμενος σε δημοσίευμα της Πέμπτης που έκανε λόγο για αναβολή των διακοπών τους και παραμονή τους στην Αθήνα επειδή δεν έχουν ακόμη κλείσει συμβόλαια απάντησε: “Και επειδή διαβάζω ότι το ζευγάρι ανέβαλε τις διακοπές του, δεν αναβάλαμε καθόλου διακοπές μας, γιατί πολύ απλά εγώ δουλεύω έχω ραδιόφωνο στον Real ακόμη και η Φαίη όπως κάνει κάθε χρόνο έχει πάει με το παιδί στα πεθερικά μου.

Μην αγχώνετσε θα πάμε όλοι μαζί διακοπές μόλις τελειώσω. Μην μου αγχώνεστε. Για τα επαγγελματικά για να το λήξω γιατί δεν μου αρέσει να λέω ψέματα… Μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία για το τί θα γίνει του χρόνου. Δεν ξέρω να σας πω τι θα γίνει του χρόνου… είμαι απόλυτα έντιμος. Σαφώς και το Mega είναι το κανάλι που έχει την προτεραιότητα. Σαφώς και το Mega είναι το κανάλι με το οποίο οφείλω να συζητήσω πρώτα και να δω τί θα γίνει. Εκκρεμεί μία συνάντηση με το Mega. Αν τα βρούμε όλα καλά… Αν δεν τα βρούμε εδώ θα είμαστε… αλλά πιστεύω ότι θα τα βρούμε. Τώρα αν θα είμαστε πρωί ή θα είμαστε βράδυ… Καταρχήν σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, ας βρεθεί ένας παρουσιαστής να μου πει ότι αυτός αποφασίζει. Τα κανάλια αποφασίζουν και προτείνουν και εμείς αποδεχόμαστε ή δεν αποδεχόμαστε. Δεν είμαστε τόσο μάγκες ακόμη και στην επιτυχία να αποφασίζουμε τι θέλουμε.

Το ζητούμενο είναι να έχουμε δουλειά και εμείς και όλος ο κόσμος”.

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα