Παραδέχτηκε ότι έστησε σατανική πλεκτάνη για να αποσπάσει χρήματα προκειμένου να κατηγορηθεί ο παππούς της 8χρονης για βιασμό

Advertisements

 

Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της η θεία του ανήλικου κοριτσιού στη Ρόδο η οποία κακοποίησε σeξουαλικά την 8χρονη ανιψιά της και έστησε σατανική πλεκτάνη προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από την οικογένεια. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η θεία της 8χρονης Κωνσταντίνας ήταν το πρόσωπο που κατήγγειλε με ανώνυμη επιστολή στις αρχές ότι το κοριτσάκι κακοποιήθηκε και στη συνέχεια προσπάθησε να κατηγορήσει τον παππού της. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της. 

Η θεία της 8χρονης (από τη μεριά του πατέρα της) προσπάθησε να πείσει τη μητέρα του παιδιού η οποία έχει διαγνωστεί με νοητική στέρηση ότι ο παππούς της μικρής την κακοποίησε και ότι η ίδια θα δεν θα μιλούσε στην αστυνομία εάν της έδινε το ποσό των 200 ευρώ. 

 

Η υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία

Όλα συνέβησαν όταν η μικρή έπαθε ουρολοίμωξη, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν από ιατροδικαστή, γυναικολόγο και μικροβιολόγο. Το παιδί εμφάνισε ερυθρότητα στα γεννητικά του όργανα και είχε αιμορραγία εξαιτίας της λοίμωξης, γεγονός το οποίο δεν είχε αντιληφθεί η οικογένεια. Όταν η 8χρονη άρχισε να παραπονιέται, η μητέρα της φωτογράφησε την ευαίσθητη περιοχή της και έστειλε τη φωτογραφία στη συγγενή της προκειμένου να την συμβουλεύσει και να της προτείνει κάποιον γιατρό.

Advertisements
  Βαρύ πένθος για την Λίνα Σακκά: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Εκείνη τη στιγμή, η θεία της 8χρονης σκέφτηκε ένα σατανικό σχέδιο το οποίο έθεσε αμέσως σε εφαρμογή. Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η γυναίκα πρότεινε στη μητέρα να εξετάσει η ίδια το παιδί και στη συνέχεια βάζοντας το δάχτυλό της στα γεννητικά του όργανα, προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα. Στην πορεία, έπεισε τη μητέρα ότι το παιδί είχε βιαστεί και ότι είχε ήδη ενημερωθεί για την υπόθεση το «Χαμόγελο του Παιδιού» όπου εργαζόταν μια γνωστή της. Όπως είπε στη μητέρα της 8χρονης, η φίλη της θα φρόντιζε να αποκρύψει την υπόθεση για να μην έχουν νομικά μπλεξίματα αλλά και για να μην τους αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού, εάν της έδινε το ποσό των 200 ευρώ.

 

Από πλευράς της η μητέρα της απάντησε ότι δεν είχε καθόλου χρήματα και έτσι η θεία της 8χρονης την έπεισε ότι εκείνη η ίδια δανείστηκε το ποσό για να το δώσει στην φίλη της και να μην προχωρήσει η καταγγελία στις αρχές. Στη συνέχεια, της ζήτησε 500 ευρώ για να μην αποκαλύψει ότι ο παππούς της μικρής ήταν εκείνος που την βίασε.

  Βαρύ πένθος για την Λίνα Σακκά: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, η θεία της μικρής φέρεται να ζητούσε χρήματα επειδή ήταν εξαρτημένη με ναρκωτικά, ενώ ταυτόχρονα η αστυνομία εξετάζει και την ενδεχόμενη εμπλοκή ενός άνδρα στην υπόθεση «εκβιασμού».

 

newsbreak.gr

Advertisements

 

Advertisements