Το ρόδι δεν είναι μόνο σύμβολο καλής τύχης, αλλά και σύμμαχος για τέλεια επιδερμίδα τη νέα χρονιά…

Οι περισσότεροι σπάμε το ρόδι έξω από την πόρτα ως σύμβολο καλοτυχίας! Οι πιο… ψαγμένες beauty maniacs όμως, χρησιμοποιούν τις ευεργετικές του ιδιότητες για τέλεια επιδερμίδα, χωρίς σπυράκια, σημάδια και κοκκινίλες!

Ο καρπός του ροδιού είναι πλούσιος σε σίδηρο, συστατικό μέρος της αιμοσφαιρίνης που βοηθά στην απορρόφηση του οξυγόνου. Το οξυγόνο μεταφέρεται στα κύτταρα του δέρματος, κάνοντας την επιδερμίδα να φαίνεται φρέσκια και λεία.

Επιπλέον, το ρόδι είναι μια καλή πηγή βιταμίνης C, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που είναι γνωστό ότι προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. Η βιταμίνη C είναι επίσης απαραίτητη για τη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος, του ελαίου που εκκρίνουν οι αντίστοιχοι αδένες του δέρματος και το οποίο είναι μία από τις βασικές αιτίες της ακμής.

Για τη θεραπεία της ακμής ή για να βελτιώσεις τη γενικότερη εικόνα της επιδερμίδας σου χρησιμοποιώντας τα ρόδια, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εφαρμόσεις εκχύλισμα ροδιού ή χυμό από ρόδι επάνω στις πληγείσες περιοχές και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε λίγες ημέρες!

Το εκχύλισμα ροδιού απομακρύνει την ακμή χωρίς να επιτρέπει τον σχηματισμό ουλών/σημαδιών εκεί που φεύγουν τα σπυράκια, ανανεώνοντας τα κύτταρα του δέρματός σου.

faysbook.gr