Μπορεί φέτος οι φαρδιές ’90s inspired ανταύγειες και τα ιδιαίτερα χρώματα μαλλιών να είναι δύο από τις επικρατέστερες τάσεις, ωστόσο δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο τολμηρές. Αν παρά τις λίστες με τα κορυφαία hair trends της χρονιάς, εσύ προτιμάς τις φυσικές αποχρώσεις, έχουμε την τέλεια πρόταση για εσένα.

Επίτρεψέ μας να σου γνωρίσουμε το roasted caramel, ένα από τα πιο όμορφα χρώματα μαλλιών για καστανές 2021.

 

Η hair colorist, Presley Poe, είναι το master mind πίσω από αυτό το dreamy καστανό, που σίγουρα θα γίνει ανάρπαστο την άνοιξη, μόλις ανοίξουν τα κομμωτήρια. “Η απόχρωση roasted caramel δημιουργήθηκε για να πιέσει τα όρια του τι σημαίνει business casual στο χώρο εργασίας και να δώσει στην πελάτισσά μου κάτι το οποίο να είναι φυσικό και ταυτόχρονα edgy και σοφιστικέ”, λέει η ίδια. “Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ολοένα και περισσότερος κόσμος ζητά χρώματα που θα είναι εύκολο να διατηρήσει διατηρώντας παράλληλα το προσωπικό του στιλ”, προσθέτει.

  7 συμβουλές που θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα

 

Όσον αφορά τη διαδικασία, η Poe ξεκίνησε με μία βάση balayage και στη συνέχεια πρόσθεσε “ένα ζεστό τόνο”. Όπως υποστηρίζει η ίδια, πρόκειται για μια ιδιαίτερα περίπλοκη διαδικασία, που δεν θα πρότεινε να δοκιμάσει κάποιος μόνος του στο σπίτι. Ο μόνος τρόπος να αποκτήσεις λοιπόν κι εσύ ένα από τα πιο όμορφα χρώματα μαλλιών για καστανές 2021, είναι να περιμένες να ανοίξουν τα κομμωτήρια.

 

Όταν αυτό συμβεί, για να το διατηρήσεις αναλλοίωτο και λαμπερό, θα πρέπει να ακολουθείς ευλαβικά μια hair care ρουτίνα με μάσκες μαλλιών και περιποιητικά έλαια, που θα θρέφουν σε βάθος την τρίχα εξασφαλίζοντας την καλή υγεία της.

 

ΠΗΓΗ