Η Ρέα Τουτουνζή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και απάντησε με ειλικρίνεια στο αν έχει δεχθεί ρατσιστική συμπεριφορά στον επαγγελματικό της χώρο.

Advertisements

 

Βιώσατε ποτέ τον ρατσισμό της «ωραίας γυναίκας»;

Κάποιες φορές ίσως και να ένιωσα έναν ρατσισμό απέναντι μου. Συνήθως υπήρχε η θεωρία ότι επειδή αυτή είναι μοντέλο και είναι μία όμορφη κοπέλα, είναι και χαζή. Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα και πολύ νωρίς. Παρόλα αυτά, τους αφήνω πάντα όλους να πιστεύουν ότι είμαι χαζή. Το διασκεδάζω. Εξάλλου, για να έχεις μία καριέρα τόσων χρόνων, χρειάζεται κάποιο είδος εξυπνάδας. Αυτό, λοιπόν, μαζί με την πορεία μου, μιλάει από μόνο του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη reatoutou (@reatoutounzi)

Τον τελευταίο χρόνο είδαμε το κίνημα #ΜeΤoo να παίρνει σάρκα και οστά στον αθλητισμό και το θέατρο. Εσείς βιώσατε κάποιου είδους παρενόχληση μέσα από τη δουλειά σας;

Έχω βιώσει bullying εν ώρα δουλειάς, σε θεατρική παράσταση. Αλλά ενέταξα αυτό το συμβάν στις εμπειρίες ζωής. Γιατί αυτές οι εμπειρίες μόνο πιο δυνατή με κάνουν και πιο πεισματάρα. Άλλωστε, για ένα πράγμα που με χαίρομαι είναι ότι δεν ασχολούμαι με μικροπρέπειες.

Advertisements

 

protothema.gr

 

Advertisements