Η Ρέα Τουτουνζή μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και παρασκήνιο από την συμμετοχή της στα καλλιστεία και τις συνεργασίες της, αλλά και για την καθημερινότητά της.

Advertisements

«Από τη βραδιά των καλλιστείων θυμάμαι να είμαι με τη φίλη μου την Εύη Αδάμ, με την οποία βγήκαμε στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, και πραγματικά δεν το πιστεύαμε αυτό που μας συνέβαινε γιατί ήμασταν οι μόνες δύο που δεν είχαμε πάρει στα σοβαρά την όλη διαδικασία και δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε μα είμαστε στις τρεις πρώτες θέσεις», αποκάλυψε.

Αυτό που είχε ξεχωρίσει από τα καλλιστεία ήταν η ερώτηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη η οποία την είχε ρωτήσει: « Εάν βρισκόσουν σε μία παρέα που έκανε ναρκωτικά, ποια θα ήταν η δική σου αντίδραση;». Η απάντηση της Ρέας Τουτουντζή ήταν ότι θα προσπαθούσε να αποτρέψει την παρέα της.

Για την αποκαλυπτική φωτογράφισή της στο Nitro, όπως είπε έπρεπε να συντονιστούν με τον φωτογράφο στην απόκρυψη διάφορων… επίμαχων σημείων, προκειμένου να βγει η σωστή λήψη.

 

«Μέσω των καλλιστείων ήταν η ευκαιρία μου να με μάθει ο κόσμος μέσα σε ένα βράδυ. Ήταν μία περίοδος που είχε πολλά χρήματα ο χώρος αυτός, θεωρώ πως διαχειρίστηκα σωστά τα χρήματα που έβγαλα και μου έχουν μείνει κάποια πράγματα και δεν έγιναν όλα κομφετί», συνεχίζει.

Για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος 1994», στα οποία είχε βγει στις πρώτες 10 θέσεις, η Ρέα Τουτζουντζή είπε πως η διαγωνιζόμενη που ήταν πίσω της, την έσπρωξε όταν ανακοινώθηκε το όνομά της, καθ’ ότι η ίδια δεν πήρε «χαμπάρι»!

Advertisements

 

Η οικογένεια, οι πλαστικές και τα μαλλιά της

«Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για να κάνουμε οικογένεια. Θεωρώ το παιδί τεράστια ευθύνη και θεωρώ ότι πρέπει να αφοσιωθείς 100% σε αυτό. Εγώ είμαι ακόμη παιδί μέσα μου και χρειάζομαι φροντίδα από τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου», δήλωσε.

Το διάσημο μοντέλο, ανέφερε πως ουσιαστικά μεγάλωσε μόνη της, και η μητέρα της είναι ο άγγελός της.

«Μεγάλωσα στον αυτόματα γιατί η γιαγιά μου αναγκάστηκε να με μεγαλώσει από τα 12 μόνη της» είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι φοβητσιάρα. Δεν είμαι αρνητική στις αισθητικές επεμβάσεις αλλά δεν έχω κάνει κάτι δραστικό. Μόνο ενέσιμα αλλά ίσως να το σκεφτόμουνα» είπε για τις πλαστικές.

 

Εξήγησε ακόμα γιατί αλλάζει συχνά τα μαλλιά της λέγοντας ότι βαριέται πολύ εύκολα. «Ανανεώνομαι μέσα από αυτό και με ευχαριστεί».

Advertisements

«Συνειδητοποίησα ότι  συγκεκριμένη κυρία το κάνει σε όλους τους συναδέλφους της. Το θεωρώ άτιμο. Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία, δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ» είπε για ηθοποιό στην πρώτη της θεατρική παράσταση που της έκανε bullying.

 

znews.gr

 

Advertisements