Μια απίθανη ιδέα για να στολίσεις το δέντρο σου εναλλακτικά.

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων έχει ξεκινήσει. Λιγότερος από ένας μήνας μένει μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου και τα περισσότερα σπίτια έχουν ήδη στολίσει. Ειδικά εκείνα στα οποία υπάρχουν μικρά παιδιά και το ζητάνε από το…  καλοκαίρι! Άσε που ολοένα και περισσότερες έρευνες υποστηρίζουν ότι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός μας κάνει πιο ευτυχισμένους.

 

Για σένα που δεν έχεις στολίσει ακόμη, όμως, και σκέφτεσαι να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, υπάρχει η πρόταση του βρετανικού πολυκαταστήματος John Lewis και ακούει στο εύγλωτο όνομα “Rainbow Christmas Tree”.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο τρόπο στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου που χρησιμοποιεί μεν μπάλες, αλλά μπάλες στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου που τοποθετούνται μάλιστα και με αντίστοιχο τρόπο στα κλαριά.

Μάλιστα, το πολυκατάστημα, που πριν από λίγες μέρες έκανε τους πάντες να κλαίνε με την απίστευτα συγκινητική Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με τον Elton John που κυκλοφόρησε, έχει πάει ένα βήμα παραπάνω και προσφέρει τις εν λόγω μπάλες σε ειδική συσκευασία.

Πηγή