Και ενώ το θέμα που έχει προκύψει στο Power of Love 2 για το αν ο Γιάννης Κοπιδάκης γνωριζόταν με την Αργυρώ Τσιοράνου πριν από την είσοδό τους στο παιχνίδι, μένει άλυτο, ο γοητευτικός Κρητικός αντέδρασε δημόσια, ηλεκτρίζοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα!

 

Οι δύο παίκτες που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον από την πρώτη στιγμή του παιχνιδιού, έχουν μπει στο στόχαστρο των συμπαικτών τους οι οποίοι υποστηρίζουν πως τα δύο παιδιά γνωρίζονταν και είχαν σχέση πριν μπουν στο παιχνίδι.

 

Μπορεί οι δυο τους να επιμένουν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο όμως το… κακό έχει γίνει. Όλοι τους βλέπουν με καχυποψία ενώ ο Γιάννης βρίσκεται σε συνεχή κόντρα με τους συμπαίκτες του.

Πάντως, κανείς δεν περίμενε την… κίνηση-ματ του Γιάννη του Κρητικού ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία ανάρτηση που δεν περιμέναμε. Ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο μέσα από το παιχνίδι και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αργυρώ Τσιοράνου θα σε διεκδικήσω είτε μέσα σε αυτό το σπίτι είτε έξω απ’ αυτό…».

Κάτι που σημαίνει πως ο Γιάννης είναι αποφασισμένος να κερδίσει την καρδιά της νεαρής ξανθιάς κοπέλας η οποία επιμένει πως δεν έχουν γνωριστεί ποτέ με τον Γιάννη παρ’ όλο που κυκλοφόρησαν κοινές τους φωτογραφίες στο διαδίκτυο!

 

Πηγή