Το πρόγραμμά της.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη μαγνητοσκοπήσει τις εκπομπές των γιορτών, αφού αναχωρεί για τουλάχιστον 10 ημέρες για τις Μαλδίβες, όπου θα περάσει τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο και τα 3 της παιδιά. Η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της έχουν ετοιμάσει εκπομπές για όσο εκείνη θα απολαμβάνει την συντροφιά των δικών της ανθρώπων για τις μέρες των Χριστουγέννων.

Η Παραμονή Χριστουγέννων γίνεται ανδρική υπόθεση: Ο Νίκος Αναδιώτης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έρχονται στην παρέα της Ελένης και ο Stan ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται την παρέα του «Μες στην καλή χαρά»! Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Παύλος Σταματόπουλος και Ευθύμης Ζησάκης μιλούν για όλα και χορεύουν στους ρυθμούς του Νίκου Κουρκούλη.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μία ανάσα πριν το νέο έτος, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά το 2013, έχοντας στην παρέα της την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες η Ελένη Μενεγάκη έκανε τα τελευτία ψώνια των γιορτών αφού θα περάσει μεγάλο μέρος των διακοπών της στις Μαλδίβες με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδά της.

fthis.gr