Τα λεπτά μαλλιά λαδώνουν εύκολα, ενώ τα πυκνά φριζάρουν συνέχεια. Ένα κοντό κούρεμα δεν στρώνει πάντα όπως το θες, ενώ τα μακριά μαλλιά μπερδεύονται συχνά. Κάθε τύπος μαλλιών έχει τις αδυναμίες του, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει, γιατί για όλα υπάρχει λύση.

Εμείς ανακαλύψαμε τα πιο συχνά προβλήματα για πυκνά μαλλιά που μας δυσκολεύουν τη ζωή, αλλά και έξυπνα tips που μπορείς να ακολουθήσεις για να μην τα αντιμετωπίσεις ξανά.

1. Καμία βούρτσα ή χτένα δεν ξεμπερδεύει του κόμπους στα μαλλιά σου.

Ώρα να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το spray που κάνει θαύματα και μαλακώνει τα μαλλιά σου, πριν αρχίσεις να τα ξεμπερδεύεις. Επιπλέον, προσπάθησε να έχεις αρκετή υπομονή όταν τα χτενίζεις, διαφορετικά μπορεί να σου μείνουν οι τούφες στο χέρι!

2. Ποτέ δεν είναι αρκετή η ποσότητα του conditioner που εφαρμόζεις.

Κι όμως αν το εφαρμόζεις στα σωστά σημεία, θα φτάνει και θα περισσεύει. Προσπάθησε να εστιάσεις στις άκρες που θέλουν πεισσότερη ενυδάτωση και μπερδεύονται πιο συχνά.

3. Η υγρασία τα κάνει ακόμη πιο πυκνά!

Η υγρασία σε καμία περίπτωση δεν είναι συμμάχός σου, εκτός αν θέλεις να λανσάρεις το look-αφάνα. Επένδυσε σε ένα καλό προϊόν με κερατίνη κατά της υγρασίας και του φριζαρίσματος.

4. Όταν τα χτενίζεις, φουντώνουν ακόμη περισσότερο.

Το μυστικό είναι να ψεκάσεις τη βούρτσα ή τη χτένα που θα χρησιμοποιήσεις για να χτενίσεις τα μαλλιά σου με ένα spray, που θα μειώσει το φριζάρισμα. Στη συνέχεια, άρχισε να χτενίζεις τα μαλλιά σου από κάτω προς τα πάνω.

5. Σου παίρνει πολύ χρόνο για να τα στεγνώσεις με το πιστολάκι.

Ρίξε αέρα στα μαλλιά σου με το πιστολάκι και όταν είναι αρκετά στεγνά, άρχισε να χρησιμοποιείς τη βούρτσα για κάθε τούφα. Με αυτό τον τρόπο θα χρειαστείς σίγουρα τον μισό χρόνο για να τα στεγνώσεις.

joytv.gr