Μια νέα σκηνική συνύπαρξη στο J2US, το βράδυ του Σαββάτου, είχαν ο Θάνος Πετρέλης και η Μαρίνα Πατούλη. Σε ένα ντουέτο, όμως, το οποίο κάθε άλλο παρά ενθουσίασε την κριτική επιτροπή.

Advertisements

 

Η Δέσποινα Βανδή δε δίστασε, μάλιστα, να τα πει έξω από τα δόντια κυρίως στον συνάδελφο και παλιό της γνώριμο, Θάνο Πετρέλη! «Δεν ήταν ο τόνος της, Θάνο! Ευτυχώς σήμερα δεν ψηφίζει ο κόσμος. Ήταν η πιο λάθος επιλογή που έχω ακούσει μέχρι σήμερα. Αυτό το τραγούδι ήταν για σένα. Δηαδλή θα έπρεπε να φροντίσεις να την βοηθήσεις, το τραγούδι να είναι στη δική της τονική και να ακουστεί. Σε κάποια μέρη, εκεί στα κουπλέ, ήταν τόσο χαμηλά που ήταν σαν να σολάρεις μόνος σου. Θα έπρεπε να αλλάξετε τόνο για να την βοηθήσεις ή να αλλάξετε τραγούδι» τόνισε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Να πάει ο τόνος πάνω της. Βρε Θάνο μου, αγαπημένε μου, δεν ήταν το σωστό τραγούδι. Πήγε χαμηλά, αλλά για να σταθεί ένας άνθρωπος που τραγουδάει χαμηλά σημαίνει ότι πρέπει να έχει μια σταθερότητα. Δεν είναι εύκολο. Να αλλάζατε τραγούδι, βρε Θάνο μου».

«Αυτό ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε, και προσωπικά αισθάνθηκα κιόλας ότι δεν το ήθελε. Πήγαινε πάνω στη σκηνή σαν να έκλαιγε πριν και βγήκε. Εσένα Θάνο μου σε άκουσα, σε χάρηκα, πολύ ωραία ήταν αλλά την Μαρίνα δεν την ακούσαμε καθόλου» συμπλήρωσε αυστηρά η Δέσποινα Βανδή προς το νέο ζευγάρι του J2US.

 

Advertisements

zappit.gr

 

Advertisements