«Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, με ενδιέφερε να μην βλέπω τον πατέρα μου σε αυτή την κατάσταση, διότι ήταν στον δρόμο.»

 

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό. Η δημοσιογράφος μίλησε για το ψυχιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο πατέρας της για πολλά χρόνια, αλλά και για την ραγδαία επιδεινώση της υγείας του την περίοδο που ήταν σε κέντρο αποκατάστασης που τον οδήγησε στον θάνατο.

«Θέλω να πω κάτι για πρώτη φορά, γιατί ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους. Ο μπαμπάς μου για 30 χρόνια είχε μανιοκατάθλιψη. Σαν οικογένεια έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Έφυγε από το σπίτι, δεν ξέραμε που ήταν, μας έλεγε ο κόσμος ότι είδαμε τον πατέρα σας εκεί, κάποια στιγμή πήραμε την αστυνομία, τον είδαμε με το αυτοκίνητο πάνω στις γραμμές του τρένου να έχει παρκάρει και να κοιμάται.

 

Advertisements

Χρειάστηκε, όσο σκληρό και αν ακούγεται, να κάνω εισαγγελική παραγγελία και να μπει ο μπαμπάς μου στο ψυχιατρείο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, με ενδιέφερε να μην βλέπω τον πατέρα μου σε αυτή την κατάσταση, διότι ήταν στον δρόμο. Όταν πήγαινα στο ψυχιατρείο ο πατέρας μου δεν ήθελε να με δει, μετά κατάλαβε»,  περιέγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε και για την αγωγή που έκανε στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν ο πατέρας της λίγο πριν φύγει από τη ζωή, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου είχε κινητικά προβλήματα, τον πήγαμε σε κέντρο αποκατάστασης, δεν μας άφηναν να τον δούμε, κάποια στιγμή μας παίρνουν μια Κυριακή ότι ο πατέρας μου δεν είναι καλά και μου λέει ο γιατρός ότι είχε να φάει και να πιει ένα μήνα. Ξεκίνησε αιμοκάθαρση και κάποια στιγμή ο άνθρωπος «έφυγε».

 

Advertisements