Την περασμένη Παρασκευή η εκπομπή Happy Day, ολοκληρώθηκε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της θα επιστρέψει το Φθινόπωρο με αρκετές αλλαγές. Μια από αυτές είναι και η αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη. Η παρουσιάστρια που έδινε μια ξεχωριστή νότα στην πρωινή εκπομπή του Alpha, αποφάσισε να αποχωρήσει από το Happy Day, καθώς της προτάθηκε να ηγηθεί  μιας νέας εκπομπής.

Advertisements

Τα δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης είναι πολλά. Τα σενάρια την θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού στην απογευματινή ζώνη του σταθμού. Βέβαια, υπάρχει και η άλλη εκδοχή να την δούμε με τηλεπαιχνίδι τα Σαββατοκύριακα.

Σήμερα, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» αναφέρθηκαν στην Ελένη Τσολάκη με ιδιαίτερα καυστικά σχόλια. Μάλιστα, η Νάνσυ Νικολαϊδου αναφερόμενη στο ενδεχόμενο η Τσολάκη να βρεθεί απέναντι από την εκπομπή τους, τόνισε: «Αν θέλουν να την εξολοθρεύσουν ας την βάλουν απέναντι μας». Αξίζει να αναφέρουμε πως η ζώνη αλλά και η εκπομπή που θα αναλάβει η παρουσιάστρια του Alpha δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Advertisements

peoplegreece.com