Μην χασετε

Πέτρος Ιακωβίδης: «Με πήρε κλαίγοντας η μητέρα μου όταν είδε το όνομά μου δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου»

Ο Πέτρος Ιακωβίδης σε συνέντευξή που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη», αναφέρθηκε στη χαρά της μητέρας του όταν είδε στη μαρκίζα το όνομά του δίπλα στης Νατάσας Θεοδωρίδου.

 

«Η ολοκλήρωση ενός καλλιτέχνη είναι κάποια στιγμή να ηγηθεί σχήματος. Η ολοκλήρωση ενός καλλιτέχνη είναι να βλέπεις την αγάπη του κόσμου, γιατί μέσα από τα τραγούδια σου σε μαθαίνουν. Από μικρός μου άρεσε να τραγουδάω και στο σπίτι έπαιρνα μια κιθάρα και έπαιζα για φίλους και συγγενείς.

Advertisements

 

 

Είναι πολύ όμορφο να ανοίγεις ένα ραδιόφωνο και να ακούς τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδούν τραγούδια σου. Μια μέρα με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και έκλαιγε, γιατί είδε το όνομα μου δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου και συγκινήθηκε. Είναι πολύ μεγάλο μια μεγάλη τραγουδίστρια να σε εμπιστεύεται. Τις αποφάσεις μου τις μοιράζομαι με τους στενούς μου συνεργάτες, αλλά σίγουρα και με τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και την αδερφή μου», είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης στην εκπομπή «Ελένη».

Advertisements

 

Και πρόσθεσε: «Η γυμναστική και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο ήταν η δεύτερη πολύ μεγάλη μου αγάπη. Ήμουν συνέχεια μέσα στα γήπεδα και έτρεχα και μου αρέσει αυτή η ζωή. Με τις θαυμάστριες τα πάω μια χαρά και απαντάω στα μηνύματά τους. Θα ήθελα να γράψω στον Νίκο Βέρτη και στο Νίκο Οικονομόπουλο».

 

Advertisements

espressonews.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα