Ο Γρηγόρης Πετράκος μιλάει με λατρεία για τις δύο γυναίκες της ζωής του την Θεοφανία και την κορούλα τους και περιγράφει την αλήθεια και την αγάπη στη σχέση τους

Advertisements

Ο Γρηγόρης Πετράκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People μιλάει για το πως η κόρη του που απέκτησε με τη Θεοφανία Παπαθωμά άλλαξε τη ζωή τους και πως το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους τους βγήκε αβίαστα.

«Γι’ αυτό άλλωστε την ονομάσαμε και Αγάπη. Το παιδί μάς έδειξε από μόνο του το όνομά του. Η μικρή είναι ο συνδετικός μας κρίκος, η αγάπη μας. Όποτε έχουμε κάποια δυσκολία, μόλις κοιτάξουμε το μωρό, τελειώνουν όλα» είπε ο τραγουδιστής στο People.

Για την πορεία της σχέσης τους τα 3 τελευταία χρόνια και το πως διαχειρίζονται τις δύσκολες τους μέρες ο Γρηγόρης Πετράκος είπε:

«Οι σχέσεις περνούν συνεχώς από δοκιμασίες, ειδικά στην τριβή της καθημερινότητας. Δόξα τω Θεό, με τη Θεοφανία κάνουμε καλή δουλειά με τον εαυτό μας και, όσο περνά ο καιρός, τα πράγματα καλυτερεύουν. Μετά από τρία χρόνια είμαστε καλύτερα από τον πρώτο χρόνο. Είμαι πολύ τυχερός, γιατί είναι σπάνια γυναίκα και ο πιο αληθινός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έχει βγάλει το ψέμα από τη ζωή της σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στο επίπεδο της σκέψης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από την αλήθεια πηγάζουν όλα».

Advertisements

toratora.gr

Advertisements