Μην χασετε

Πέταξε έξω από το σπίτι τον άντρα της γιατί τον έκανε τσακωτό στο κρεβάτι με τη θεία του.

Advertisements

Δεν πίστευε στα μάτια της η 33χρονη Κιμ Έλκινς όταν έκανε τσακωτό τον σύζυγό της Κένι στο κρεβάτι τους με τη θεία του λίγες εβδομάδες μετά το γάμο τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Λορέν η θεία του Κένι, η οποία είναι μόλις δέκα χρόνια μεγαλύτερη από την Κιμ, μετακόμισε στο σπίτι της οικογένειας Έλκινς με τον τότε σύντροφό της.

Μερικές εβδομάδες αργότερα η Λορέν χώρισε με τον ανηψιό της και τη σύζυγό του να της επιτρέπουν να συνεχίσει να μένει μαζί τους.

Έξι εβδομάδες μετά το γάμο, η Έλκινς είχε την πρώτη ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά όταν βρήκε τον σύζυγό της και τη θεία του αγκαλιασμένους στον καναπέ. Έτσι την επόμενη ημέρα έφυγε νωρίτερα απο την εργασία της προκειμένου να διαπιστώσει αν οι υποψίες της είχαν βάση.

Όταν, λοιπόν, άρχισε να χτυπάει την πόρτα, επειδή, όπως είπε, είχε ξεχάσει το κλειδί της, της άνοιξε ο σύζυγός της. «Απαίτησα να μάθω που είναι η Λορέν. Αυτός μου είπε ότι ήταν στο δίπλα δωμάτιο αλλά εγώ δεν τον πίστεψα. Όρμησα στην κρεβατοκάμαρά μας και τη βρήκα γυμνή. Τρελάθηκα ακόμα περισσότερο που είδα ότι είχαν βεβηλώσει το συζυγικό μου κρεβάτι» εξομολογήθηκε η 33χρονη.

Advertisements

Το παράνομο ζευγάρι, πάντως, δεν πτοήθηκε από όσα συνέβησαν αφού αποφάσισαν να μετακομίσουν σε δικό τους διαμέρισμα σε μικρή απόσταση με την «πέτρα του σκανδάλου» να δηλώνει ότι «δεν μπορεί να ζητάς συγγνώμη για το ποιον θα ερωτευτείς».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα