Η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» συνάντησε τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος μίλησε (ξανά) για το body shaming, το κίνημα #MeToo, τη βασιλεία, και πολλά ακόμα που θα συζητηθούν για όλους τους λάθος λόγους.

Advertisements

 

Μέσα στην μεγάλη τρικυμία των δηλώσεων του αποφάσισε να μας παραθέσει τις «εστεμμένες» απόψεις του και όλη η συνέντευξη πήγε από το κακό στο χειρότερο. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην Survivor είναι έξαλλος και μας ενημέρωσε πως αν κάποιος μας βιάσει, πρέπει να το καταγγείλουμε αμέσως (ΑΜΕΣΩΣ παιδιά, μην χρονοτριβείτε), αν θέλουμε να κάνουμε μόντελινγκ ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε αδύνατοι, αν δεν είμαστε (ΦΕΥ!), τότε μπορούμε να δουλέψουμε σε εργοστάσιο.

 

Οι λύσεις είναι δυο στον επαγγελματικό προσανατολισμό: έχεις κορμί πας πασαρέλα, δεν έχεις ιδανικές αναλογίες στη φάμπρικα!

Αν ήταν έτσι Περικλή μου, η Ελλάδα θα είχε «βαριά» βιομηχανία (κάνω και body shaming στην βιομηχανία) και μοντέλα για να γιομίσουμε όλες τις Εβδομάδας Μόδας.

«Δεν νομίζω ότι με το να βγαίνουν όλοι από το χώρο του θεάματος και να λένε ότι έχουν βιαστεί, θα αλλάξει τίποτα. Μήπως χρειαζόμαστε περισσότερη παιδεία; Έχει γίνει τρομακτικό το σκηνικό. Δεν μπορείς να πεις σε μια κοπέλα ότι έχει πάρει κιλά. Δεν μπορείς να σφυρίξεις στο δρόμο σε μια κοπέλα. Μου φαίνεται ότι έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο. Όταν γίνονται βιασμοί και κακοποιητικές συμπεριφορές πρέπει να καταγγέλλονται. Διαφωνώ όταν αφήνουμε πράγματα να περνάνε και βγαίνουμε μαζικά μετά από χρόνια να μιλήσουμε», είπε ο ίδιος για το #MeToo.

Advertisements

«Αν πω ότι κάποιος είναι εύσωμος, είναι body shaming. Δηλαδή τι να πω; Ότι είναι αδύνατος; Κάποιες κοπέλες θέλουν να ασχοληθούν με το modelling, και είναι oversized. Ο χώρος της μόδας έχει να κάνει με την ομορφιά και την καλαισθησία. Αν θες να τρως, μην μπεις στο χώρο της μόδας, πήγαινε σε ένα εργοστάσιο», ανέφερε για το body shaming.

Για το body shaming μίλησε ξανά ο Περικλής Κονδυλάτος στους δημοσιογράφους, μόνο που οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις στο Πρωινό.

 

Ο ίδιος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με όλα αυτά τα κινήματα τύπου #metoo ότι έχουμε πάει σε έναν extreme βαθμό και έχουμε κάνει κυνήγι μαγισσών.

Δεν τολμάει κανείς να πει τίποτα. Υπάρχει υπερβολή και γίνεται ο αντίθετος ρατσισμός. Δεν μπορείς να πεις σε μια κοπέλα που είναι εύσωμη ότι είναι εύσωμη, είναι body shaming. Φοβόμαστε να μιλήσουμε. Αυτό είναι ένα είδος λογοκρισίας».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Βαγγέλη Περρή, ο οποίος είπε: «Άκουσα καλά; Δηλαδή, αυτά που είπε τα έχουν μεταγλωττίσει ή έχουν προέλθει από τον εγκέφαλό του;

Advertisements

 

 

in.gr

 

 

Advertisements