Το σχέδιο της οικογένειάς του να βαπτιστεί η μικρή Λυδία σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, εξέφρασε μιλώντας στην Daily Mail ο παππούς του κοριτσιού και πατέρας της Καρολάιν. Ο 78χρονος άνδρας αποκάλυψε στη βρετανική εφημερίδα ότι πλέον με τη σύζυγό του έχουν την πλήρη επιμέλεια της εγγονής του, ενώ οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δικαιούνται να επισκέπτονται το κοριτσάκι 5 φορές τον μήνα.

Advertisements

 

«Είναι τώρα πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν, στο μικρό παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται η Καρολάιν», ανάφερε χαρακτηριστικά στην αγγλική ιστοσελίδα ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο συνταξιούχος μηχανικός πρόσθεσε: «Η Λυδία είναι καλά, και όπως και η μητέρα της, γίνεται όλο και πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Περπατάει τώρα με αυτοπεποίθηση, τρώει με μεγάλη όρεξη και κατακτά όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς, αν και έχει μια ωραία νέα κούνια με στρώμα  τελευταίας τεχνολογίας, εξακολουθεί να αρνείται να κοιμηθεί μόνη της».

 

  Ρόδος: Ομολόγησε η θεία-τέρας της 8χρονης - Κακοποίησε την ανιψιά της για να βγάλει χρήματα

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κοριτσάκι κοιμάται με τη σύζυγό του στο παιδικό κρεβάτι της κόρης της, που πλαισιώνεται από αφίσες του αγαπημένου της συγκροτήματος, One Direction.

Οι Κράουτς έχουν ήδη επιλέξει τους νονούς της Λυδίας . Πρόκειται για δύο από τους πιο στενούς φίλους της άτυχης 20χρονης από την εποχή που ζούσε στο νησί. «Το καθήκον των νονών λαμβάνεται πολύ σοβαρά εδώ στην Ελλάδα», είπε ο κ. Κράουτς.

«Θα αναμένεται να αναλάβουν την πνευματική φροντίδα της Λυδίας και έτσι επιλέξαμε δύο άτομα που είναι πιθανό να παραμείνουν εδώ στην Αλόννησο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής της».

Οι παππούδες της από την πλευρά του πατέρα της ζουν στο νησί στο εξοχικό τους. «Επισκέπτονται συχνά την εγγονή τους και φυσικά είναι ξετρελαμένοι μαζί της», είπε.

Advertisements

 

protothema.gr

Advertisements