Από Vintage σε υπερ-σύγχρονα, παιχνιδιάρικά και μοντέρνα, σχέδια για βρεφικά προσφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα πιθανών θεμάτων και στυλ. Δημιουργώντας ένα παιδικό σταθμό που είναι εμποτισμένος με προσωπικότητα και ζεστασιά που είναι το όνειρο κάθε γονιού. Δωμάτια βρεφικά από Halley World είναι ενδεικτικά της γλυκύτητας που δημιουργήθηκε όταν οι κλασικές έννοιες αναμειγνύονται με σύγχρονο κέφι. Το αποτέλεσμα; Μια παστέλ όαση που θα απαλύνει, προστατεύσει, και θα γίνει καταφύγιο νεογέννητο σας.

Advertisements

Αυτό το δωμάτιο του μωρού έχει σχεδιαστεί με άνεση και ζεστασιά στο μυαλό. Αισθητική αναδιπλώνεται στον τοίχο με απαλή παστέλ χρώματα που προσθέτουν το στοιχείο μια απαράμιλλης αγγελικής θαλπωρής. Κάθε κομμάτι των επίπλων δανείζεται από τα κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζονται από τις απαλές γραμμές και λεπτές διακοσμήσεις. Από την αξιαγάπητος κούνια, στην όμορφη ντουλάπα και το μαγευτικό μπουντουάρ, αίθουσα των του βρεφικού από την Halley World είναι πραγματικά μια ονειρική χώρα των θαυμάτων για το μωρό σας.

Ένας προσφιλής τρόπος για να προσθέσει γοητεία σε ένα βρεφικό είναι να χρησιμοποιήσετε μαλακές τοιχογραφίες ή αυτοκόλλητα τοίχου. Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι όμορφα διακοσμημένο με αυτοόλλητα πεταλούδα κολλημένα στον τοίχο. Οι πεταλούδες όχι μόνο προσθέτουν στο girly θέμα δημιουργούν επίσης μια αίσθηση απαλής προστασίας και ηρεμίας μέσα στο δωμάτιο. Εάν τα μαλακά, φωτεινά κλασικά θέματα απευθύνονται σε σας, τότε αυτό το δωμάτιο είναι ένα must-have.

Θα διακοσμούσατε εσείς το δωμάτιο του μωρού σας με αγγελικά παστέλ χρώματα;

Advertisements
Advertisements