Ποια είναι συνέχεια με το ζωνάρι λυμένο για καβγά;

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για το εκρηκτικό της χαρακτήρα και τις φορές που βγήκε εκτός εαυτού και μάλιστα δημόσια.

670_79343b30-58ce-465f-8c5d-cd0053b9d020

“Έχω εκραγεί στον αέρα τηλεοπτικής εκποµπής. Θυµάµαι, όταν η Μαρία και ο Φώτης παρουσίαζαν το Σαν στο σπίτι σας στο Mega, µε είχαν καλέσει γιατί τότε έπαιζα στο Λαβ σόρρυ. Η Μπακοδήµου έκανε ένα υποτιµητικό σχόλιο για τις ξανθιές και λογοφέραµε.

Όταν µετά γύρισα σπίτι και σκεφτόµουν το περιστατικό, έλεγα στον εαυτό µου: «Είναι δυνατόν;». Τις προάλλες τσακώθηκα µε µια γειτόνισσα. Της είχα κάνει παρατήρηση γιατί δεν µου άρεσε ο τρόπος που συµπεριφερόταν στο παιδί της. «∆εν είναι ανάγκη να του µιλάτε έτσι!» της είπα. «Μπορεί να σας υπακούσει και µε άλλο τρόπο». Αυτή ενοχλήθηκε και όταν µε ξαναείδε, µου έκανε σκηνή.

Λίγες µέρες µετά, την πέτυχα πάλι µε το παιδάκι της να του δίνει ένα κρουασάν. ∆εν φτάνει που δεν ενδιαφερόταν καθόλου αν το παιδί της διατρέφεται σωστά, το είδε να πετάει τη συσκευασία στον δρόµο και δεν του είπε τίποτα. Ε, δεν άντεξα και της είπα: «Συγγνώµη, εσείς τα σκουπίδια σας τα πετάτε στο πάτωµα;». Μια άλλη φορά, πάλι, είχα θυµώσει µε το γειτονόπουλο που ήρθε να µου πει τα κάλαντα. Ξεκίνησε και όταν έφτασε στη φράση: «Άγιος Βασίλης έρχεται από την Καισαρεία» είπε… «Θεσσαλία». «Έλα εδώ, βρε» του είπα και του έφερα την υδρόγειο σφαίρα: «Τι δουλειά έχει η Καισαρεία µε τη Θεσσαλία;».

  Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Να σταματήσει η ανθρωποφαγία, δεν είπα ότι κάλεσε την αστυνομία η Δήμητρα Γαλάνη

Ευτυχώς που δεν οδηγώ, γιατί αν οδηγούσα θα µε έτρεχαν όλη την ώρα στο αστυνοµικό τµήµα. Αλλά έχω λογοφέρει δύο φορές µε ταξιτζή και έχουµε πάει στο αστυνοµικό τµήµα. Με τον έναν είχα τσακωθεί γιατί είχε βάλει τέρµα στο ραδιόφωνο τον σταθµό της Αυριανής. «Θα µπορούσατε να το χαµηλώσετε;» του είπα ευγενικά. «Α, µπα! Κατάλαβα. ∆εν είστε αυτής της ιδεολογίας» µου απάντησε. Ε, µη δω εγώ Ελληνάρα, γίνοµαι χειρότερη. Είµαι συνέχεια µε το ζωνάρι µου λυµένο, έτοιµη για καβγά!”, είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

fthis.gr