Η ζωή στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor συνεχίζεται με τις δυο ομάδες να μάχονται για την επιβίωση στο νησί.

Οι παίκτες εμφανίστηκαν έτοιμοι για τον αγώνα της ασυλίας, διότι και οι δυο ομάδες δεν ήθελαν να βρεθούν στην δύσκολη θέση να επιλέξουν κάποιον συμπαίκτη τους για να αποχωρήσει από το Survivor. Τελικά η Ευριδίκη Βαλαβάνη έδωσε την νίκη στην ομάδα των «Διασήμων», με σκορ 10-3.

Οι «Μαχητές» αναγκάστηκαν να πάνε σε προσωπικό αγώνα ασυλίας, προκειμένου να βγουν οι δύο με την ατομική ασυλία. Αυτοί ήταν η Σάρα και ο Ορέστης, ο οποίος κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Οι δύο ομάδες βρεθήκαν στο «Συμβούλιο του Νησιού». Το κλίμα στο συμβούλιο φαινόταν πως ήταν ευχάριστο, ωστόσο όταν η κουβέντα πήγε στο πως βιώνουν οι «Μαχητές» το Survivor, το κλίμα βάρυνε. Συγκεκριμένα, προσπάθησαν να καταλάβουν τη συμβαίνει στην ομάδα τους και χάνουν συνέχεια, με τις απόψεις να διίστανται.

Η ομάδα των «Μαχητών» κλήθηκε να αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο, επιλέγοντας την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου ενώ η Σάρα επέλεξε τον Γουίλι Καλβουρτζή και ο Ορέστης την Ειρήνη Κολιδά. Μάλιστα οι τρεις υποψήφιοι δεν είδαν με καλό μάτι την επιλογή των συμπαίκτων τους και δεν δίστασαν να αντιδράσουν.

yupiii.gr