Εναλλακτικά, μπορεί να σκέφτεσαι και το «Μου κάνει πλάκα ο Θεός», κι άλλα παρόμοια όταν μπαίνεις σε μια νέα σχέση.

Advertisements

Άραγε, ζεις κάτι που είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό ή οδεύεις για νέο ερωτικό Βατερλό;

Ναι, δυστυχώς όποια «έχει καεί από το χυλό, φυσά και το γιαούρτι» γι’αυτό κι όταν μια γυναίκα μπαίνει σε μια νέα σχέση, οι σκέψεις της ισορροπούν ανάμεσα στην αισιοδοξία, το ρεαλισμό και την απαισιοδοξία.

Ιδού οι πιο χαρακτηριστικές (πιθανώς με αυτή τη σειρά):

«Είναι άραγε τόσο καλός ή κρύβει άλλα κίνητρα;» 

Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να κάνεις δύο πράγματα: να εμπιστευτείς το ένστικτο σου (άκου το, άκου το, άκου το) και να έχεις υπομονή. Αν η καλή του συμπεριφορά είναι το μέσο για να πετυχεί το σκοπό του μαζί σου, σύντομα θα βαρεθεί την προσποίηση και θα φανερωθεί.

«Το χειρότερο σενάριο είναι…»

Advertisements

…να είναι πολύγαμος ή να τον κυνηγά το FBI. Ναι, τα έχεις δει όλα στον πλανήτη των ερωτικών σχέσεων αλλά ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις. Έτσι κι αλλιώς, κάθε νέα σχέση είναι ένα ρίσκο και αν φοβάσαι για το αποτέλεσμα, θυμήσου πως θα το ξεπεράσεις όπως και κάθε προηγούμενη φορά.

«Φοβάμαι»

Φοβάσαι να έρθεις πολύ κοντά στον άλλον και να πληγωθείς. Το καλό είναι πως το να παραδεχτείς το φόβο σου είναι και το πρώτο βήμα για να το ξεπεράσεις.

«Ε, τι έγινε τώρα;»

Αν ο καλός σου δεν έχει σταματήσει να σε εκπλήσσει με θετικό τρόπο, τότε συνειδητοποιείς πως η οχύρωση σου έχει αρχίσει και υποχωρεί.

«Επιτέλους»

Αν όλα πάνε καλά, αυτή η φορά δεν θα θυμίζει τις προηγούμενες και οι πληγές σου δεν θα σε ενοχλούν πια γιατί θα τις έχει θεραπεύσει αυτή η νέα αγάπη. Ούτε την ουλή τους δεν θα βλέπεις πια

Advertisements

agapimono.gr

Advertisements