Ερωτηματικά για την πράξη μητέρας από τα Τρίκαλα, που μετέβη στον Βόλο για καλοκαιρινές διακοπές, και φέρεται να εγκατέλειψε την 23χρονη κόρη της -που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Advertisements

 

Τη Δευτέρα η κοπέλα πέρασε την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου Μαγνησίας και ζήτησε βοήθεια, καθώς η μητέρα της φέρεται πως την είχε εγκαταλείψει σε μία ξένη πόλη, χωρίς να γνωρίζει κανέναν και χωρίς χρήματα.

Η κοπέλα, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε καταφύγιο στις καρέκλες καφετέριας, στην παραλία του Βόλου, περνώντας μία εφιαλτική νύχτα.

Advertisements

Αμέσως οι αστυνομικοί αναζήτησαν τη μητέρα της 23χρονης ΑμΕΑ προκειμένου να διαπιστώσουν τι συνέβη. Η γυναίκα τούς απάντησε ότι «από τη στιγμή που μόνη της έφυγε από το σπίτι, ας γύριζε σε αυτό».

 

Υποστηρίζει ότι της στερεί και το αναπηρικό επίδομα

Με εντολή του εισαγγελέα, η 23χρονη κοπέλα έμεινε στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, εκεί όπου οι αστυνομικοί της πρόσφεραν φαγητό και ζεστασιά. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η 23χρονη υποστήριξε ότι η μητέρα της, της στερεί ακόμα και το αναπηρικό επίδομα που λαμβάνει, αφήνοντάς την χωρίς χρήματα, ενώ για ημέρες δεν είχε λάβει τη φαρμακευτική της αγωγή.

Θείος της κοπέλας ταξίδεψε από τα Τρίκαλα για να την πάρει, ενώ η μητέρα έλαβε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί.

Advertisements

 

ethnos.gr

Advertisements