Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” κατά τη διάρκεια συνέντευξης με πρώην φιλοξενούμενο της Κιβωτού του Κόσμου στη Χίο και νυν εργαζόμενο στη δομή του νησιού, ονόματι Τσαμπί.

Advertisements

 

Ο νεαρός Ρομά, που πέρασε 15 χρόνια στη ΜΚΟ, υποστήριξε τον πατέρα Αντώνιο, λέγοντας πως οι καταγγελίες σε βάρος του δεν έχουν καμία υπόσταση. Ο Τσαμπί εργάζεται ως οδηγός στη δομή, αφού λόγω ρατσισμού λέει, του ήταν δύσκολο να βρει δουλειά. Τόνισε δε ότι ο πατέρας Αντώνιος είναι ένας καλός άνθρωπος, τον οποίο θεωρεί πατέρα του.

“Εγώ βγαίνω με το πρόσωπό μου, όχι με την κουκούλα. Οι δημοσιογράφοι ξαφνικά έγιναν δικαστές. Είσαι δικαστής” δήλωσε, με την τοποθέτησή του αυτή να προκαλεί την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

Advertisements

“Μη μου επιτίθεσαι. Μιλάς με έναν άνθρωπο που αν δεν το ξέρεις ήμουν στο πλευρό του πατέρα Αντωνίου, έχω βοηθήσει όσο λίγοι δημοσιογράφοι την Κιβωτό του Κόσμου. Είναι ντροπή σου να λες για εμένα ότι είμαι δικαστής. Έχω πει μακάρι αυτά που λέγονται να είναι ψέματα. Κανείς δεν θέλει ένας άνθρωπος με ράσο που είχε ένα όραμα και το υλοποίησε να έχει κάνει τα πράγματα για τα οποία καταγγέλλεται. Καταγγέλλεται. Δεν είναι ένοχος. Δεν κατηγορείται για τίποτα” απάντησε ο γνωστός παρουσιαστής.

 

Ο Τσαμπί διέψευσε τον 19χρονο που κατήγγειλε ασέλγεια, συμπληρώνοντας πως δεν μπορεί να ξέρει γιατί λέει ψέμματα.

Advertisements

“Να σας πω για τον 19χρονο. Όταν έφυγε από την Καλαμάτα έμεινε έξι μήνες στο σπίτι μου επειδή δεν είχε λεφτά. Ξέρω τις παρέες που έκανε. Τον μάζευα μεθυσμένο από τα νοσοκομεία.
Λέει ψέμματα” σημείωσε.

Παραδέχτηκε ότι έκανε μασάζ στον πατέρα Αντώνιο, χωρίς ο ίδιος να το έχει ζητήσει και προσφερόταν να του δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών γιατί είχε πρόβλημα στη μέση, ενώ για τα δημοσιεύματα με τα πολυτελή αυτοκίνητα ισχυρίστηκε ότι είναι χορηγίες προς την Κιβωτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της συνέντευξης, τα πνεύματα ηρέμησαν με τον δημοσιογράφο να λέει στον νεαρό πως μπορεί να απευθυνθεί σε εκείνον σε περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

 

Advertisements

thetoc.gr

 

Advertisements