Μην χασετε

Ο Σκουλός έσπευσε να την αγκαλιάσει – Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα η παίκτρια του My Style Rocks.

Advertisements

Έντονες συγκινήσεις και απρόσεμνες αντιδράσεις είχαμε την Παρασκευή στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks, που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ. Η Μέλντα Σαϊνη, μια νεαρή διαγωνιζόμενη, δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την έντονη κριτική που δέχθηκε από τους κριτές του ριάλιτι μόδας.

 

«Πολλά κορίτσια έχουν φέρει εδώ κάποιες εμφανίσεις που έχουν κατηγορηθεί ότι έχουν κάποια βοήθεια, δεν έχουν δώσει σημασία σε αυτό, είχαν βάλει έναν στόχο από την αρχή που μπήκαν εδώ μέσα, τον ακολουθούν και δεν τους νοιάζει τι ακούγεται δεξιά και αριστερά. Δεν τους νοιάζει αν το κάνουν πράγματι και αν αυτό είναι εις βάρος άλλων κοριτσιών, ή δεν είναι πολύ τίμιο, ακολουθούν τον στόχο τους και λένε ότι θα φτάσουν μέχρι εκεί. Εσύ λες τώρα ότι το έριξες γιατί δεν θες να σου λένε ότι έχεις βοήθεια. Και αν αυτός ο σκοπός τους; Το έχεις σκεφτεί αυτό; Και τι έκανες για αυτό; Τίποτα, τους έκανες το χατίρι. Τα ακούς τώρα από κορίτσια που είχαν βοήθεια και μπορεί να έχουν ακόμα. Και σε σταυρώνουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός απευθυνόμενος στην Μέλντα.

«Πως αφήνεις αυτό και σε καταβάλει;»  αναρωτήθηκε, επίσης, ο κριτής του My Style Rocks συμπληρώνοντας τα εξής. «Μια τόσο δυναμική γυναίκα που εκεί έξω ζει και βασιλεύει, μεγαλώνει δυο παιδιά και έχει δική της επιχείρηση. Δεν θα έπρεπε, Μέλντα μου. Μην το αφήσεις να γίνεται αυτό».

 

Advertisements

Εκείνη την στιγμή ξέσπασε σε δάκρυα η νεαρή παίκτρια του My Style Rocks με τον Δημήτρη Σκουλό να σηκώνεται από την θέση του και να σπεύδει να την αγκαλιάσει, προκειμένου να της συμπαρασταθεί, στην πασαρέλα του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

 

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα