Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Marilyn Manson στο Billboard, ο οποίος για άλλη μια φορά μιλάει ανοιχτά για την ανεπίσημη κόντρα που υπάρχει ανάμεσά σε εκείνον και τον Justin Bieber.

Advertisements

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Manson είδε πως ο Bieber φόρεσε σε συναυλία του ένα T-shirt με το πρόσωπό του στο μπροστινό μέρος και πίσω τη φράση «Μεγαλύτερος από το Σατανά» και τη λέξη Bieber από κάτω. Μάλιστα ο νεαρός τραγουδιστής πωλούσε εκείνη την περίοδο τις συγκεκριμένες μπλούζες και στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του Purpose World Tour. Εκείνο το διάστημα έτυχε ο Manson να τον συναντήσει σε ένα μπαρ και φυσικά δεν δίστασε καθόλου να του σχολιάσει τη μπλούζα.

«Βλέπω ένα μικρό κορίτσι με ροζ κουκούλα και ξανθό μαλλί και τελικά ήταν ο. Bieber Κάθομαι κάτω και του λέω: “Ώστε φόρεσες τη μπλούζα μου και τα λοιπά στη σκηνή. Και μετά μου λέει, “Σε έκανα πάλι όνομα”», περιγράφει ο Manson. Η υπεροπτική απάντηση του Bieber ήταν και που τον εξόργισε με αποτέλεσμα αμέσως μετά να σκαρφιστεί, όπως λέει, ένα σχέδιο εκδίκησης.

«Του απαντάω, “Ήταν φοβερή ιδέα να πεις το τραγούδι μου ‘The Beautiful People’ στο σόου σου στο Staples Center αύριο. Και μου λέει, “Ναι, ήταν”, χωρίς να ξέρει πως αυτό ήταν μια ιδέα που είχα βγάλει μόλις από το μυαλό μου», λέει ο Manson και συνεχίζει: «Τότε ο μάνατζέρ του κάθισε μαζί μας και ρωτάω εγώ, “Τι ώρα έχουμε sound check αύριο; Τι ώρα να είμαι εκεί; Επειδή θα κάνουμε το ‘Beautiful People'”. Προφανώς και στις 4 το επόμενο απόγευμα, δεν εμφανίστηκα ποτέ».

Ο Marilyn Manson υποστηρίζει πως χαίρεται πολύ που δεν χρειάστηκε να κάνει μήνυση στην εταιρία του Bieber για μπλουζάκια που κυκλοφόρησε χωρίς την άδειά του. «Αυτοί λειτούργησαν τύπου “Ξέρουμε ότι είμαστε λάθος, πάρε όσα περισσότερα δολάρια χρειάζεσαι”. Οπότε ήταν διπλό “άντε γ@μ@σου”. Αλλά όλο αυτό δεν θα είχε γίνει ποτέ, αν δεν μου είχε πει, “Σε έκανα πάλι όνομα”», σχολιάζει ο διάσημος ροκ σταρ.

Advertisements

Η άτυπη κόντρα των δύο τραγουδιστών έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης καθώς οι κινήσεις και οι δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς έχουν μπερδέψει θαυμαστές και δημοσιογράφους για το αν είναι αληθινή ή όχι.

govastileto.gr

Advertisements