Μην χασετε

Ο Λάμπης Λιβιεράτος σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη: «Πούλαγα τα πράγματα μου για να ζήσω»

Advertisements

Τα τελευταία χρόνια ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με θέματα υγείας, οκονομικά προβλήματα, το διαζύγιο του, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει κάνει δυναμικό comeback στη νυχτερινή ζώη με live εμφανίσεις.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που τον έφτασαν στο σημείο να πουλάει πράγματα του.

Αληθεύει ότι αντιμετώπισες μεγάλες οικονομικές δυσκολίες;

«Έχω μάθει να ζω καλά με αρκετά αλλά και με λίγα λεφτά. Πριν από κάποια χρόνια, πέρασα μια φάση ζωής που δεν είχα χρήματα ούτε για τα βασικά. Έμεινα άνεργος για μεγάλο διάστημα, δεν είχα δουλειά και κινδύνευα να υποχρεωθώ να ζητήσω δανεικά. Αυτό δεν το ήθελα καθόλου, δεν έχω ζητήσει ποτέ δανεικά από φίλους ή από δικούς μου ανθρώπους. Το κυνήγησα όσο μπορούσα γιατί είχα να μεγαλώσω δύο παιδιά. Άρχισα λοιπόν να πουλάω πράγματά μου για να βγάλω κάποια χρήματα να ζήσω. Αναγκάστηκα να πουλήσω μέχρι και το αμάξι μου και να κυκλοφορώ με το μετρό. Όταν τελείωσαν και αυτά τα χρήματα έφυγα για το εξωτερικό. Πήγα στη Σουηδία να δουλέψω στις επιχειρήσεις ενός φίλου μου για να μπορέσω έτσι να στέλνω χρήματα στις κόρες μου. Όλο αυτό κράτησε συνολικά ενάμιση χρόνο και στο τέλος δεν άντεξα».

Σήμερα πώς είσαι οικονομικά;

Advertisements

«Ακόμα ζω με ανασφάλεια στα οικονομικά μου και δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει, όπως οι περισσότεροι Έλληνες. Δεν αφήνω όμως τα οικονομικά να με αγχώνουν. Δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ και ζω τη ζωή μου με αξιοπρέπεια. Δεν το βάζω κάτω. Δεν κάνω ιδιαίτερες σπατάλες, μόνο κάποιες μικρές πολυτέλειες επιτρέπω στον εαυτό μου όπως ένα ταξίδι ή ένα gadget που ήθελα να μου πάρουν δώρο και τελικά το χαρίζω εγώ στον εαυτό μου».

toratora.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα