Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Νάνσυ Αλεξιάδη, η οποία μίλησε για πολλά και διάφορα θέματα που αφορούν την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε την καλεσμένη του σε μία κρεβατοκάμαρα.

Οι δυο τους έκαναν μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει ότι αυτή τη περίοδο είναι ελεύθερη και οι περισσότεροι φίλοι της είναι άντρες καθώς νιώθει πως έχει περισσότερα πράγματα να πει μαζί τους.

«Είμαι ένας άνθρωπος λίγο κλειστός. Μερικοί με λένε και μυστικοπαθή. Η αλήθεια είναι ότι τα μυστικά μου δεν τα λέω και πολύ εύκολα. Είμαι άτομο που γενικά κοιτάζω πάρα πολύ τις ανάγκες του άλλου. Κοιτάζω πάρα πολύ να μην στεναχωρήσω τον άλλον. Είτε είναι σύντροφος είτε είναι φίλος».

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Γρηγόρης ζήτησε από την Νάνσυ να του δώσει το τηλέφωνό της. Τότε άρχισε να διαβάζει δημόσια τα μηνύματα και τα ονόματα από το κινητό της κάτι που έφερε σε αμήχανη θέση τη τραγουδίστρια.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη περίοδο η Νάνσυ Αλεξιάδη εμφανίζεται στο «47 Classic Κολωνάκι» παρέα με τον Βαλάντη.

toratora.gr