Μην χασετε

«Ο γιος μου είναι ένα παιδί με σοβαρά προβλήματα υγείας»: Κατέρρευσε στον αέρα η μητέρα του 36χρονου που συνελήφθη για τον βιασμός της 12χρονης

Advertisements

Κατέρρευσε η μητέρα του 36χρονου όταν μιλούσε για τον γιο της που, όπως, λέει δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στην υπόθεση.

 

«Δε μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί μου εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Πραγματικά δεν το πιστεύω! Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι…» λέει η μητέρα.

«Ο γιος μου είναι ένα παιδί με σοβαρά προβλήματα υγείας. Με πήρε κι έκλαιγε, μου είπε ‘μαμά δεν έχω κάνει τίποτα’» πρόσθεσε μη μπορώντας να συγκρατήσει το κλάμα της.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είχε μιλήσει αυτό το διάστημα με τον γιο της για την εν λόγω υπόθεση, η μητέρα του 36χρονου είπε πως μένουν σε διαφορετικά σπίτια με τον γιο της και δεν είχαν κάνει συζήτηση.

Advertisements

Σε καμία περίπτωση, τόνισε, δεν γνώριζε ο γιος της τον Ηλία Μίχο, ενώ δεν μένουν καν στην ίδια περιοχή.

η μητέρα του 36χρονου συλληφθέντα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Μιλώντας στην κάμερα του Star, η γυναίκα κατέρρευσε αφού όπως είπε σε καμία περίπτωση δε γίνεται να εμπλέκεται ο γιος της στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Η γυναίκα μόλις είχε μάθει ότι το παιδί της είχε συλληφθεί. Δεν είχαν περάσει ούτε 20 λεπτά. Με τρεμάμενη φωνή και κλαίγοντας άνοιξε την ψυχή της και άρχισε να περιγράφει σε μια συγκλονιστική μαρτυρία το τι είχε συμβεί.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα