«Θέλω να πω κάτι για πρώτη φορά, τους πρώτους ένα-δύο μήνες που περάσαμε μια κρίση ως εκπομπή…»

Advertisements

Με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου τους με τον ΑΝΤ1 για ακόμα τρία χρόνια, το κανάλι έστειλε μια τούρτα κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Ο Γιώργος άδραξε την ευκαιρία να πει δυο λόγια και μίλησε πρώτη φορά για την περίοδο στην αρχή της σεζόν, όταν ο Μάρκος Σεφερλής σημείωνε πολύ υψηλή τηλεθέαση.

«Όταν είχαμε έρθει με την Φαίη στον ΑΝΤ1 είχαμε πει “πας εκεί που σε θέλουν” και ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι αυτά τα δύο χρόνια μας στήριξε. Θέλω να πω κάτι για πρώτη φορά, τους πρώτους ένα-δύο μήνες που περάσαμε μια κρίση ως εκπομπή γιατί βγήκε στο απέναντι κανάλι κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον αμά τη εμφανίσει του και πέρασε μια κρίση στην τηλεθέαση η εκπομπή, ούτε μια φορά κανένας από τον ΑΝΤ1 δεν μας έκανε την οποιαδήποτε παρατήρηση να αλλάξουμε το οτιδήποτε και αυτό είναι προς τιμήν τους. Βέβαια, έχω να σας πω ότι αν η εκπομπή δεν ανέβαζε τα νούμερα τηλεθέασης, προφανώς δεν θα υπήρχε τούρτα εδώ τώρα. Όχι από τον ΑΝΤ1, κι εμείς δεν θα θέλαμε να κάνουμε κάτι που έχει τερματίσει. Θα λέγαμε κάποια στιγμή να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν είναι κακό. Από τη στιγμή που βλέπεις ότι κάτι πάει καλά και υπάρχει η καλή διάθεση και από τα δύο μέρη, προφανώς υπάρχουν και οι τούρτες και τα συμβόλαια».

  Συγκλόνισαν Τζομπανάκη και Γιαννουδάκη για τα φονικά που έγιναν στις οικογένειές τους και τις βεντέτες που έληξαν με συμφιλίωση.

Advertisements

 zappit.gr