Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου, ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που μίλησε πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας του από την «Ελένη».

«Πραγματικά δεν έχει συμβεί τίποτα, έχω ακούσει τόσα, διαβάζω τόσα… Ήταν μία κοινή απόφαση που έχει γίνει πριν καιρό, από τη στιγμή που ξεκίνησα, από τη στιγμή που υπέγραψα. Ήταν μια κοινή απόφαση γιατί κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις κι εσύ το δικό σου βήμα», είπα αρχικά ο Δημήτρης και έσπευσε να συμπληρώσει:

image-2

«Σίγουρα αυτό το σε εισαγωγικά διαζύγιο είναι ανάμεσα σε μένα και στην Ελένη μόνο θετικό. Δεν έχει να κάνει ούτε με διατροφές ούτε με κακίες, ούτε με σπόντες ούτε με τίποτα. Έχει να κάνει μόνο με καλό, το παίρνω πολύ θετικά όλο αυτό το κομμάτι και δεν είναι καθόλου διαζύγιο, είναι νομίζω ένα βήμα να προχωρήσω παρακάτω, έτσι; Τέσσερα χρόνια είμαι εκεί. Είναι αρκετά και για μένα, και για το κοινό και για να κάνω κάποια νέα πράγματα! Θέλω, λοιπόν, να κλείσει εδώ αυτό το θέμα, όχι ότι με ενοχλεί, απλά γιατί έχω άρτια σχέση με την Ελένη. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ και με εκτιμά και με αγαπά κι εκείνη»!

govastileto.gr