Μην χασετε

Ο άντρας μου είναι χήρος και θέλω να “ξεφορτωθεί” την 4χρονη κόρη του γιατί είμαι έγκυος και περιμένουμε κοριτσάκι

Advertisements

Πρόκειται για μία μητριά, η οποία προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media. Η ίδια ζητά συμβουλές για να ξεφορτωθεί την τετράχρονη κόρη του μνηστήρα της. Όλα αυτά γίνονται ενόψει της γέννησης της δικής της κόρης.

 

Η γυναίκα που φέρεται να είναι από τις ΗΠΑ. Ανέβασε την ανάρτησή της στο Instagram. Η γυναίκα έγραψε ότι είναι εφτά μηνών έγκυος. Ανέφερε πως περιμένει το κοριτσάκι της. Από εκεί και πέρα, ο μνηστήρας της είναι χήρος. Μάλιστα, η αείμνηστη σύζυγος πέθανε τη στιγμή της γέννησης της κόρης τους. Αναλυτικότερα:

ΜΗΤΡΙΑ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ: ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ

Υπό τον τίτλο του θέματος της ανάρτησης “Θέλω ο μνηστήρας μου να ξεφορτωθεί την τετράχρονη κόρη του” η γυναίκα ζητεί συμβουλές από τις μαμάδες. Αυτό, διότι είπε “ο μνηστήρας μου έχει μία τετράχρονη κόρη της οποίας η μητέρα πέθανε όταν αυτή γεννήθηκε. Αυτός τη μεγάλωσε εντελώς μόνος του από τότε που έχασε τη σύζυγό του. Τώρα έχω μπει στο σκηνικό και πρόκειται να παντρευτούμε. Επίσης, είμαι 7 μηνών έγκυος. Δεν είμαι ο τύπος της μητριάς και ξέρω ότι δεν θα φερθώ στην κόρη του με τον ίδιο τρόπο που θα φερθώ στο παιδί μας.

Να είμαι εντελώς ειλικρινής μου τη δίνει στα νεύρα” γράφει η γυναίκα και προσθέτει: “Για αρχή, η μικρή μοιάζει με τη μητέρα της και το να την έχουμε διαρκώς μέσα στα πόδια μας θα θυμίζει διαρκώς στον μνηστήρα μου τη νεκρή γυναίκα του. Δευτερευόντως η μικρή είναι προσκολλημένη στον πατέρα της και φοβάμαι ότι θα πάρει τον δεσμό του με το δικό μας παιδί. Βασικά θέλω να πω στον αρραβωνιαστικό μου να την ξεφορτωθεί, μπορεί να ζήσει με τους παππούδες της ή να βρούμε μια καλή οικογένεια που θα θέλει να υιοθετήσει.

Advertisements

Δεν ξέρω πως να χειριστώ την κατάσταση αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο να πείσω τον αρραβωνιαστικό μου να την αφήσει να φύγει. Σας υπόσχομαι ότι δεν είμαι κακός άνθρωπος, απλώς προσπαθώ να κοιτάξω το παιδί μου και να διασφαλίσω ότι θα έχει όλη την προσοχή του μπαμπά του χωρίς να έχω τη “μεγαλύτερη αδελφή” της να ανακατεύεται. Παρακαλώ βοηθήστε με!” ολοκληρώνει την ανάρτησή της η μητριά της 4χρονης.

 

athensmagazine.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα