Όσες το έχουμε περάσει, ξέρουμε πολύ καλά ότι η ζωή με ένα νεογέννητο εκτός από υπέροχη είναι και φοβερά απαιτητική. Ειδικά, τον πρώτο καιρό όλα μας φαίνονται βουνό και έχουμε ανάγκη από βοήθεια για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Τι γίνεται όμως όταν ο ίδιος μας ο άντρας… σφυρά κλέφτικα και και δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του; Αυτή η μαμά απηυδυσμένη από την συμπεριφορά του συζύγου της ξεσπαθώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisements

 

Απευθυνόμενη στους χρήστες του Momsnet γράφει:

«Το μωράκι μου είναι 8 ημερών και ξυπνάει κάθε δυο ώρες – ή και πιο συχνά-, ειδικά την νύχτα, είτε γιατί πεινάει, είτε γιατί θέλει αγκαλίτσες. Δεν θηλάζω και του δίνω φόρμουλα.

Advertisements

Ο άντρας μου που έχει άδεια πατρότητας και κανονική, 4 εβδομάδες, δεν έχει προσφερθεί ούτε μια φορά να με βοηθήσει στα νυχτερινά ταΐσματα. Όχι απλώς δεν σηκώνεται, αλλά γυρνάει και πλευρό! Είμαι εξαντλημένη γιατί εγώ είμαι αυτή που μένω ξάγρυπνη!

Όταν του το συζήτησα μου είπε ”Και τι θα κάνεις όταν γυρίσω στη δουλειά; Θέλεις να μείνω ξύπνιος να σε βλέπω να το ταϊζεις;”

Ειλικρινά, είμαι έξαλλη μαζί του».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες πήραν το μέρος της νέας μαμάς και καταδίκασαν τη συμπεριφορά του συζύγου της. Πολλοί τον στόλισαν με διάφορα κοσμητικά επίθετα ενώ υπογράμμισαν το πόσο απαράδεκτα ήταν τα λόγια του.

Advertisements

 

Από mama365.gr

Advertisements